LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM CENGİZ KARABULUT’UN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Gündem 18.10.2019 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM CENGİZ KARABULUT’UN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.

Kaymakam Cengiz Karabulut, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile mesaj yayınladı. Bizzat yaşadıkları ve görev yaptıkları  mahallelerin her türlü sorununu ilgili kurumlara iletme ve takip etme görevini gerçekleştiren muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır. 19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazete’de, yayımlanan 2015/11 sayılı genelge ile muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla, 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak belirlenmiştir. Bu vesileyle, vatandaşlarımız ile devlet arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen İlçemiz Gölcük  Muhtarları başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın "19 Ekim Muhtarlar Günü"nü kutluyorum.  
Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.

Kaymakam Cengiz Karabulut, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile mesaj yayınladı. Bizzat yaşadıkları ve görev yaptıkları  mahallelerin her türlü sorununu ilgili kurumlara iletme ve takip etme görevini gerçekleştiren muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşıdır. 19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazete’de, yayımlanan 2015/11 sayılı genelge ile muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla, 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak belirlenmiştir.

Bu vesileyle, vatandaşlarımız ile devlet arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen İlçemiz Gölcük  Muhtarları başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın "19 Ekim Muhtarlar Günü"nü kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.