LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM DAİRE MÜDÜRLERİ İLE TANIŞTI

Gölcük 22.01.2017 - 15:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM DAİRE MÜDÜRLERİ İLE TANIŞTI

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ilçemizdeki Daire Müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantısı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçemizdeki daire müdürleri katıldı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş  ilçemizdeki Daire Müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantısı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçemizdeki daire müdürleri katıldı.  MÜDÜRLER KATILDI İlçemizde görevine geçtiğimiz ay başlayan Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük STK'sıyla, Dernek Başkanlarıyla, Siyasi Parti Başkanları ve Daire Müdürleriyle tek tek tanışıyor. Geçtiğimiz Cuma günü Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda ilçemizin Daire Müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Kaymakam Altıntaş, daire müdürleri ile tanışma fırsatı buldu. Kaymakam Altıntaş, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burçak Kırca, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım ve daire müdürleri katıldı.  KAYMAKAM BİLGİ ALDI Kaymakam Altıntaş gerçekleştirdiği toplantıda kendisini tanıtarak, Gölcük'te birlik ve beraberlik köprüsünü kurup, vatandaşlara daha güzel hizmet sunma hedefini dile getirdi. Daire Müdürleriyle tek tek tanışan Altıntaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ilçemizdeki Daire Müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantısı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçemizdeki daire müdürleri katıldı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş  ilçemizdeki Daire Müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantısı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçemizdeki daire müdürleri katıldı. 
MÜDÜRLER KATILDI
İlçemizde görevine geçtiğimiz ay başlayan Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük STK'sıyla, Dernek Başkanlarıyla, Siyasi Parti Başkanları ve Daire Müdürleriyle tek tek tanışıyor. Geçtiğimiz Cuma günü Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda ilçemizin Daire Müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Kaymakam Altıntaş, daire müdürleri ile tanışma fırsatı buldu. Kaymakam Altıntaş, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burçak Kırca, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım ve daire müdürleri katıldı. 
KAYMAKAM BİLGİ ALDI
Kaymakam Altıntaş gerçekleştirdiği toplantıda kendisini tanıtarak, Gölcük'te birlik ve beraberlik köprüsünü kurup, vatandaşlara daha güzel hizmet sunma hedefini dile getirdi. Daire Müdürleriyle tek tek tanışan Altıntaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.