KAYMAKAM'DAN HARB-İŞ'E ZİYARET

Gündem 02.03.2017 - 08:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM'DAN HARB-İŞ'E ZİYARET

Kaymakam Mustafa Altıntaş, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Yıldız ve Yönetimi Kaymakam Altıntaş’a teşekkür etti. İlçemize atandığı ilk günlerde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Başkan Yıldız, “Sayın Kaymakamımızı burada ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz ve kendisine ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. Altıntaş, “Türk Harb-İş ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum” Kaymakam Altıntaş, “Türk Harb-İş Kocaeli Sendikası’na iade-i ziyaret gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyorum. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Sayın Turhan Yıldız beyefendiye ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Başkan Yıldız ve Kaymakam Altıntaş ile güncel konular hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, birbirlerine çalışmalarında başarılar dilediler.
Kaymakam Mustafa Altıntaş, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Yıldız ve Yönetimi Kaymakam Altıntaş’a teşekkür etti. İlçemize atandığı ilk günlerde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Başkan Yıldız, “Sayın Kaymakamımızı burada ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz ve kendisine ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Altıntaş, “Türk Harb-İş ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum”

Kaymakam Altıntaş, “Türk Harb-İş Kocaeli Sendikası’na iade-i ziyaret gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyorum. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Sayın Turhan Yıldız beyefendiye ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Yıldız ve Kaymakam Altıntaş ile güncel konular hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, birbirlerine çalışmalarında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.