LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM DERNEKLER PLATFORMUNA GİTTİ

07.05.2017 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM DERNEKLER PLATFORMUNA GİTTİ

Kaymakam Mustafa Altıntaş Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimini ziyaret etti.

Kaymakam Mustafa Altıntaş geçtiğimiz Cuma günü Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimini ziyaret etti. Altıntaş, “Derneklerin Gölcük’e kültürel olarak oldukça değer kattığını düşünüyorum” Platform Dernek Ofisinde gerçekleştirilen ziyaret için Kaymakam Mustafa Altıntaş’a teşekkür eden Başkan Denlikol, ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi. Kaymakam Altıntaş, ziyarette, “Gölcük’te derneklerin varlığı çok önemli. Çünkü dernekler Gölcük’e kültürel olarak oldukça değer kattığını düşünüyorum. Bu platformda güzel bir birliktelik ve mozaik oluşturmuşsunuz. Hepimizin ortak düşüncesi Gölcük’ümüz. Gölcük’e değer katan ve fayda sağlayan sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Denlikol, “Gölcük’e önemli katkılar sağlıyoruz” Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dernek Başkanı Bülent Denlikol, “Üye Dernek Başkanlarımızın adına ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etmiştir. Bizler siz değerli Kaymakamımızın da belirttiği gibi Gölcük’e önemli katkılar sağlıyoruz. Kendi yörelerimizin kültürünü Gölcük’te yaşamakta, hemşehrilerimizi derneklerimizde bir araya getirmekteyiz. Bizler çalışmalarımızla da örnek olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizle de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Kaymakam Mustafa Altıntaş Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimini ziyaret etti.

Kaymakam Mustafa Altıntaş geçtiğimiz Cuma günü Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimini ziyaret etti.

Altıntaş, “Derneklerin Gölcük’e kültürel olarak oldukça değer kattığını düşünüyorum”
Platform Dernek Ofisinde gerçekleştirilen ziyaret için Kaymakam Mustafa Altıntaş’a teşekkür eden Başkan Denlikol, ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi. Kaymakam Altıntaş, ziyarette, “Gölcük’te derneklerin varlığı çok önemli. Çünkü dernekler Gölcük’e kültürel olarak oldukça değer kattığını düşünüyorum. Bu platformda güzel bir birliktelik ve mozaik oluşturmuşsunuz. Hepimizin ortak düşüncesi Gölcük’ümüz. Gölcük’e değer katan ve fayda sağlayan sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Denlikol, “Gölcük’e önemli katkılar sağlıyoruz”

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dernek Başkanı Bülent Denlikol, “Üye Dernek Başkanlarımızın adına ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etmiştir. Bizler siz değerli Kaymakamımızın da belirttiği gibi Gölcük’e önemli katkılar sağlıyoruz. Kendi yörelerimizin kültürünü Gölcük’te yaşamakta, hemşehrilerimizi derneklerimizde bir araya getirmekteyiz. Bizler çalışmalarımızla da örnek olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizle de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.