LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT ''19 MAYIS KURTULUŞ SAVAŞI’NIN İLK ADIMIDIR''

Gündem 17.05.2020 - 12:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT ''19 MAYIS KURTULUŞ SAVAŞI’NIN İLK ADIMIDIR''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, “19 Mayıs, büyük sıkıntı ve yoksunluklara rağmen bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, azimle direnen bir milletin topyekün bir ordu haline gelerek başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımıdır” dedi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı günün 101’nci yıldönümünde,  Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı daha karşılamanın engin mutluluk, gurur ve coşkusu içindeyiz” ifadelerini kullandı. KURTULUŞ SAVAŞI’NIN İLK ADIMIDIR Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “19 Mayıs, büyük sıkıntı ve yoksunluklara rağmen bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, azimle direnen bir milletin topyekûn bir ordu haline gelerek başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımıdır. Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz” dedi. VATAN SEVGİSİNİN EN DEĞERLİ ÖRNEĞİ OLACAKSINIZ Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Sevgili Gençler, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizsiniz’ diyerek gençliğe ne kadar güvendiğini göstermektedir. O’nun yolunda, gösterdiği hedefler doğrultusunda yürüyerek cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren siz olacaksınız. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız” dedi. DAHA GÜZEL BİR DÜNYA KURACAKSINIZ Kaymakam Karabulut açıklamasının devamında, “Sizler Samsun’dan başlayan ve tüm yurda yayılarak kurtuluş vesilesi olan millî birlik ve beraberlik ruhuyla, geleceğin sorumluluğunu yüklenebilecek nitelikte ilim ve irfanla donanmış bireyler olarak yetişecek ve yeryüzünü imar etme şuuruyla daha güzel bir dünya kuracaksınız. Dünyayı anlamak için, gelişmeleri doğru yorumlayabilmek için daha çok okumalı, araştırmalı, sahip olduğumuz bilgiyi sürekli güncellemeli, yeteneklerinizi geliştirmelisiniz” sözlerine yer verdi. GENÇLERİMİZİN VE HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM Sözlerine son veren Kaymakam Karabulut, “Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize sağlıklı, güzel bir yaşam diliyor, yarınlarımızın güvencesi tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, “19 Mayıs, büyük sıkıntı ve yoksunluklara rağmen bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, azimle direnen bir milletin topyekün bir ordu haline gelerek başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımıdır” dedi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı günün 101’nci yıldönümünde,  Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı daha karşılamanın engin mutluluk, gurur ve coşkusu içindeyiz” ifadelerini kullandı.

KURTULUŞ SAVAŞI’NIN İLK ADIMIDIR
Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “19 Mayıs, büyük sıkıntı ve yoksunluklara rağmen bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, azimle direnen bir milletin topyekûn bir ordu haline gelerek başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımıdır. Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz” dedi.

VATAN SEVGİSİNİN EN DEĞERLİ ÖRNEĞİ OLACAKSINIZ
Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Sevgili Gençler, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizsiniz’ diyerek gençliğe ne kadar güvendiğini göstermektedir. O’nun yolunda, gösterdiği hedefler doğrultusunda yürüyerek cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren siz olacaksınız. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız” dedi.

DAHA GÜZEL BİR DÜNYA KURACAKSINIZ
Kaymakam Karabulut açıklamasının devamında, “Sizler Samsun’dan başlayan ve tüm yurda yayılarak kurtuluş vesilesi olan millî birlik ve beraberlik ruhuyla, geleceğin sorumluluğunu yüklenebilecek nitelikte ilim ve irfanla donanmış bireyler olarak yetişecek ve yeryüzünü imar etme şuuruyla daha güzel bir dünya kuracaksınız. Dünyayı anlamak için, gelişmeleri doğru yorumlayabilmek için daha çok okumalı, araştırmalı, sahip olduğumuz bilgiyi sürekli güncellemeli, yeteneklerinizi geliştirmelisiniz” sözlerine yer verdi.

GENÇLERİMİZİN VE HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM
Sözlerine son veren Kaymakam Karabulut, “Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize sağlıklı, güzel bir yaşam diliyor, yarınlarımızın güvencesi tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.