KAYMAKAM KARABULUT ''BAYRAMLAR ORTAK DEĞERLERİMİZ''

Gündem 21.05.2020 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT ''BAYRAMLAR ORTAK DEĞERLERİMİZ''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ramazan Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Kıymetli Gölcüklü hemşerilerimiz ve değerli çalışma arkadaşlarım; bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yüreklerde barış paylaşımına en sıcak merhabadır. Dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı bu anlamlı günlerde millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı tüm yürekler birlik olsun bayramınız mübarek olsun” dedi. ‘BU DEĞERLERE SAHİP ÇIKALIM’ Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerine yer verdi. ‘RUHUNA UYGUN ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ’ Sözlerine devam eden Kaymakam Karabulut, “Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri, ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün Gölcüklü hemşerilerimizin ve tüm kamu personelimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ederim” dedi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ramazan Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Kıymetli Gölcüklü hemşerilerimiz ve değerli çalışma arkadaşlarım; bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yüreklerde barış paylaşımına en sıcak merhabadır. Dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı bu anlamlı günlerde millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı tüm yürekler birlik olsun bayramınız mübarek olsun” dedi.

‘BU DEĞERLERE SAHİP ÇIKALIM’

Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerine yer verdi.

‘RUHUNA UYGUN ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ’

Sözlerine devam eden Kaymakam Karabulut, “Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri, ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün Gölcüklü hemşerilerimizin ve tüm kamu personelimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.