LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT ‘’DEPREMLE İLGİLİ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIYORUZ’’

Gündem 26.09.2019 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT ‘’DEPREMLE İLGİLİ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIYORUZ’’

İstanbul’da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük’te his edildi. Depremden dolayı sokaklara koşan vatandaşlar korkulu anlar yaşadı.

Deprem sonrası hemen sokağa çıkan Kaymakam Cengiz Karabulut okullarda ve İlçemizde her hangi bir hasarın oluşup oluşmadığını sordu. Kaymakam Karabulut; “yaşanan depremde her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Gerekli önlemleri alıyoruz” dedi.   CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI Kaymakam Karabulut; “öncelikle hepimize geçmiş olsun.  İstanbul’da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük’te net bir şekilde his edildi. Çünkü deprem 15 saniye sürdü. Bu deprem anında okullarımızın idareleri öğrencilerimizi güvenli bir şekilde okuldan tahliye ederek okulun güvenli yerinde topladılar. Yapılan yoklamalar sonrasında öğrencilerimizin velilerine teslim edildi. Depremle ilgili yapılan izlemeler sonrasında her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem izlemlerimiz ve araştırmalarımız devam ediyor” şeklinde Konuştu.   Fahri Haner
İstanbul’da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük’te his edildi. Depremden dolayı sokaklara koşan vatandaşlar korkulu anlar yaşadı.

Deprem sonrası hemen sokağa çıkan Kaymakam Cengiz Karabulut okullarda ve İlçemizde her hangi bir hasarın oluşup oluşmadığını sordu. Kaymakam Karabulut; “yaşanan depremde her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Gerekli önlemleri alıyoruz” dedi.

 

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Kaymakam Karabulut; “öncelikle hepimize geçmiş olsun.  İstanbul’da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük’te net bir şekilde his edildi. Çünkü deprem 15 saniye sürdü. Bu deprem anında okullarımızın idareleri öğrencilerimizi güvenli bir şekilde okuldan tahliye ederek okulun güvenli yerinde topladılar. Yapılan yoklamalar sonrasında öğrencilerimizin velilerine teslim edildi. Depremle ilgili yapılan izlemeler sonrasında her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem izlemlerimiz ve araştırmalarımız devam ediyor” şeklinde Konuştu.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.