LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT ''GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ''

20.09.2019 - 17:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT ''GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ''

Gölcük İlçemizin Esnaflarından Yavuz Serbes, Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziler gününü kutlamak için düzenlediği etkinlikte, Kaymakam Cengiz Karabulut; “Gazi ve şehitlerimize çok borçluyuz” dedi.

Gölcük İlçemizin Esnaflarından Yavuz Serbes, Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziler gününü kutlamak için düzenlediği etkinlikte, Kaymakam Cengiz Karabulut; “Gazi ve şehitlerimize çok borçluyuz” dedi. Ardından Türkiye Muharip Gazilerin 98. yılı kutlu olsun adlı pastayı keserek ikram etti.   19 Eylül gaziler günü kapsamında Gölcük İlçemizin esnaflarından Yavuz Serbes Gölcük Muharip Gaziler Derneğinde Kutlama etkinliğini düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye başkan yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve gaziler katılım sağladılar. Türkiye Muharip Gazilerin 98. yılı kutlu olsun pastayı kestikten sonra açıklama yapan Kaymakam Karabulut; “Gaziler günü münasebetiyle düzenlediğimiz dün çelenk sunma töreni ile başlayan etkinliklerimiz derneğimizi ziyaretimiz de devam etti. Bugün de bugünün anlamına yavuz arkadaşımızın jestiyle gazilerimizin günü üzerine bir pasta hazırlamışlar. Onun burada ikramını gerçekleştireceğiz. Gerek gazilerimize gerek şehitlerimize, kamu görevlileri olarak çok şey borçluyuz. Bugün bu bayrağın altında özgürce bağımsız bir şekilde yaşamımızı sürdürüyorsak, görevimizi yapıyorsak şehitlerimize ve gazilerimize bunu borçluyuz kendilerine ne yapsak az ateş düştüğü yeri yakar. Ülkemizde şuan da her ailenin bir yakını ya şehit ya gazi, maalesef olmasa daha iyi, ama olduğumuz coğrafyada bu durumla karşı karşıya kalıyoruz.   Bizde devlet olarak gazilerimize ve şehitlerimizin geride kalan yakınlarına en azından yaşamlarını kolaylaştırmak için her türlü gayreti gösteriyoruz. Şehit yakınlarına devletimiz son düzenleme ile iki tane şehit yakınına kamuda istihdam ediliyor. Kamuda sorunlarını, problemlerini çözebilmek için her türlü kolaylığı gösteriyoruz. Konut kredisi kullanımında indirimli faiz uygulaması gerçekleşiyor.  Bunun gibi bir sürü uygulama var, en azından bunları yapmaya gayret ediyoruz. Geride kalan şehit yakınlarımızın gazilerimizi yaşamlarını ne kadar rahatlatırsak o kadar mutlu oluyoruz. Devlet yönetimi yöneticisi olarak ben bu vazifeyle tekrardan gaziler gününüzü kutluyorum geride kalan gazilerimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah 98.yılı da bugün idrak ettik 100. yıllarda da sağlık ve sıhhat içerisinde beraber oluruz hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.   Fahri Haner- Halime Konak
Gölcük İlçemizin Esnaflarından Yavuz Serbes, Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziler gününü kutlamak için düzenlediği etkinlikte, Kaymakam Cengiz Karabulut; “Gazi ve şehitlerimize çok borçluyuz” dedi.

Gölcük İlçemizin Esnaflarından Yavuz Serbes, Gaziler Haftası dolayısıyla Gaziler gününü kutlamak için düzenlediği etkinlikte, Kaymakam Cengiz Karabulut; “Gazi ve şehitlerimize çok borçluyuz” dedi. Ardından Türkiye Muharip Gazilerin 98. yılı kutlu olsun adlı pastayı keserek ikram etti.

 

19 Eylül gaziler günü kapsamında Gölcük İlçemizin esnaflarından Yavuz Serbes Gölcük Muharip Gaziler Derneğinde Kutlama etkinliğini düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye başkan yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve gaziler katılım sağladılar. Türkiye Muharip Gazilerin 98. yılı kutlu olsun pastayı kestikten sonra açıklama yapan Kaymakam Karabulut; “Gaziler günü münasebetiyle düzenlediğimiz dün çelenk sunma töreni ile başlayan etkinliklerimiz derneğimizi ziyaretimiz de devam etti. Bugün de bugünün anlamına yavuz arkadaşımızın jestiyle gazilerimizin günü üzerine bir pasta hazırlamışlar. Onun burada ikramını gerçekleştireceğiz. Gerek gazilerimize gerek şehitlerimize, kamu görevlileri olarak çok şey borçluyuz. Bugün bu bayrağın altında özgürce bağımsız bir şekilde yaşamımızı sürdürüyorsak, görevimizi yapıyorsak şehitlerimize ve gazilerimize bunu borçluyuz kendilerine ne yapsak az ateş düştüğü yeri yakar. Ülkemizde şuan da her ailenin bir yakını ya şehit ya gazi, maalesef olmasa daha iyi, ama olduğumuz coğrafyada bu durumla karşı karşıya kalıyoruz.

 

Bizde devlet olarak gazilerimize ve şehitlerimizin geride kalan yakınlarına en azından yaşamlarını kolaylaştırmak için her türlü gayreti gösteriyoruz. Şehit yakınlarına devletimiz son düzenleme ile iki tane şehit yakınına kamuda istihdam ediliyor. Kamuda sorunlarını, problemlerini çözebilmek için her türlü kolaylığı gösteriyoruz. Konut kredisi kullanımında indirimli faiz uygulaması gerçekleşiyor.  Bunun gibi bir sürü uygulama var, en azından bunları yapmaya gayret ediyoruz. Geride kalan şehit yakınlarımızın gazilerimizi yaşamlarını ne kadar rahatlatırsak o kadar mutlu oluyoruz. Devlet yönetimi yöneticisi olarak ben bu vazifeyle tekrardan gaziler gününüzü kutluyorum geride kalan gazilerimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah 98.yılı da bugün idrak ettik 100. yıllarda da sağlık ve sıhhat içerisinde beraber oluruz hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Fahri Haner- Halime Konak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.