LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT “GAZİLERİMİZ ONURLANMIŞ ASKERLERİMİZDİR”

Gündem 18.09.2019 - 15:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT “GAZİLERİMİZ ONURLANMIŞ ASKERLERİMİZDİR”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıo ile bir mesaj yayınladı. Kaymakam Karabulut “Bugünün güçlü ve saygın Türkiye'sinin temelinde gazilerimizin önemli bir payı bulunmaktadır. O nedenledir ki Gazilerimiz her zaman değer verdiğimiz onurlanmış askerlerimizdir” dedi.

Kaymakam Karabulut “Bilindiği üzere T.B.M.M tarafından Cumhuriyeti'mizin kurucusu büyük komutan Mustafa Kemal ATATÜRK' e gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihi Gaziler Günü olarak kabul edilmiştir. Türk milleti tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış, işgal ve esarete alışık olmayan asil bir millettir.  Bu nedenle tarihinde bu uğurda savaşlar yapmış, zorluklarla mücadele etmiş, pek çok vatan evladını şehit ve gazi vermiştir. Milletimizde şehitlik ve gazilik onuru vardır. Bu onur bizi biz yapan yüce değerlerimizdendir  Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde Türkiye Cumhuriyeti, yolunda hızla ilerlemektedir. Bugünün güçlü ve saygın Türkiye'sinin temelinde gazilerimizin önemli bir payı bulunmaktadır.  O nedenledir ki Gazilerimiz her zaman değer verdiğimiz onurlanmış askerlerimizdir. Onların geçmişte gösterdiği üstün cesaret ve fedakarlıklarının karşılığı yoktur. Onlara her zaman sahip çıkmalı ve gelecek nesillere de kahramanlıklarını aktarmalıyız.  Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatanı bizlere kazandıran ve emanet eden tüm silah arkadaşlarına, kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Başta vatanımızın varlığı, birliği ve beraberliği için her dönemde canlarını feda eden aziz şehitlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyor, tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum”dedi. 
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıo ile bir mesaj yayınladı. Kaymakam Karabulut “Bugünün güçlü ve saygın Türkiye'sinin temelinde gazilerimizin önemli bir payı bulunmaktadır. O nedenledir ki Gazilerimiz her zaman değer verdiğimiz onurlanmış askerlerimizdir” dedi.
Kaymakam Karabulut “Bilindiği üzere T.B.M.M tarafından Cumhuriyeti'mizin kurucusu büyük komutan Mustafa Kemal ATATÜRK' e gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihi Gaziler Günü olarak kabul edilmiştir. Türk milleti tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış, işgal ve esarete alışık olmayan asil bir millettir.  Bu nedenle tarihinde bu uğurda savaşlar yapmış, zorluklarla mücadele etmiş, pek çok vatan evladını şehit ve gazi vermiştir. Milletimizde şehitlik ve gazilik onuru vardır. Bu onur bizi biz yapan yüce değerlerimizdendir 
Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde Türkiye Cumhuriyeti, yolunda hızla ilerlemektedir. Bugünün güçlü ve saygın Türkiye'sinin temelinde gazilerimizin önemli bir payı bulunmaktadır. 
O nedenledir ki Gazilerimiz her zaman değer verdiğimiz onurlanmış askerlerimizdir. Onların geçmişte gösterdiği üstün cesaret ve fedakarlıklarının karşılığı yoktur. Onlara her zaman sahip çıkmalı ve gelecek nesillere de kahramanlıklarını aktarmalıyız. 
Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatanı bizlere kazandıran ve emanet eden tüm silah arkadaşlarına, kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Başta vatanımızın varlığı, birliği ve beraberliği için her dönemde canlarını feda eden aziz şehitlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyor, tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum”dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.