LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT GÖLCÜK'E GELİYOR

Gölcük 28.08.2019 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT GÖLCÜK'E GELİYOR

Yalova Çiftlikköy kaymakamı iken ilçemize atanan Kaymakam Cengiz Karabulut bu gün göreve başlıyor

22 Mart 2019 tarihi itibariyle ilçemiz Eski Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekli olmasının ardından İller İdaresi Daire Başkanı Mustafa Irmak, Gölcük’e kaymakam vekili olarak atanmıştı. Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararnamesi doğrultusunda,  ilçemize  Yalova Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut atandı.  KAYMAKAM CENGİZ KARABULUT KİMDİR? Kaymakam Cengiz Karabulut, 14 Nisan 1970 tarihinde Ankara'da doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1994 yılında Konya Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Ordu Korgan, Siirt Şirvan İlçe Kaymakamlıkları, Iğdır ve Rize Vali Yardımcılıkları, Çanakkale Ezine Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra 20 Temmuz 2013 tarihinde Çiftlikköy Kaymakamı olarak atandı. Yapılan son Atama Kararnamesi ile Kaymakam Cengiz Karabulut, ilçemize atanmış oldu. Kaymakam Karabulut, evli ve bir çocuk babası.
Yalova Çiftlikköy kaymakamı iken ilçemize atanan Kaymakam Cengiz Karabulut bu gün göreve başlıyor

22 Mart 2019 tarihi itibariyle ilçemiz Eski Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekli olmasının ardından İller İdaresi Daire Başkanı Mustafa Irmak, Gölcük’e kaymakam vekili olarak atanmıştı. Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararnamesi doğrultusunda,  ilçemize  Yalova Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut atandı. 

KAYMAKAM CENGİZ KARABULUT KİMDİR?

Kaymakam Cengiz Karabulut, 14 Nisan 1970 tarihinde Ankara'da doğdu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1994 yılında Konya Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Ordu Korgan, Siirt Şirvan İlçe Kaymakamlıkları, Iğdır ve Rize Vali Yardımcılıkları, Çanakkale Ezine Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra 20 Temmuz 2013 tarihinde Çiftlikköy Kaymakamı olarak atandı. Yapılan son Atama Kararnamesi ile Kaymakam Cengiz Karabulut, ilçemize atanmış oldu. Kaymakam Karabulut, evli ve bir çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.