LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT HALIDERE'DE DENETİM YAPTI

Gölcük 28.11.2020 - 13:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT HALIDERE'DE DENETİM YAPTI

​İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Covid-19 Denetimlerinin sıklaştırılacak genelgesi sonrası Kaymakam Cengiz Karabulu, Halıdere’de denetim yaptı.

Halıdere ışıklar mevkiinde bulunan trafik uygulama noktasında Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük belediye Başkanı Fikret Ormancı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte yapılan kontrolde; toplu taşıma araçları, taksi, minibüs, servis araçlarında dezenfektan, yedek maske bulundurulduğu, kapasitesi üzerinde yolcu alınmadığı ve sosyal mesafe kurallarına uyulduğu, HES kodu sorgulamasında titizlikle davranıldığı görülmüş, denetim esnasında 37 araç denetlenerek gerekli uyarılarda bulunuldu ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. PAZARDA DENETİM Halıdere Bölgesi Sahil caddesinde bulunan Pazar yerinde Kaymakam, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte yapılan kontrolde Pazar yerinin girişinde ve çıkışında Zabıta ve Polis Memurlarının görevi başında görüldüğü, dezenfektan bulundurdukları, ateş ölçümü ve maske kontrolü yaptıkları, pazar içerisinde pazarcı esnafının HES kodlarının sorgulandığı, vatandaşlara tezgâhlardan seçmece ürünler verilmediği, pazarcı esnafının sigara içme yasağına uyduğu, vatandaşın ve esnafın maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunduğu görüldü.
​İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Covid-19 Denetimlerinin sıklaştırılacak genelgesi sonrası Kaymakam Cengiz Karabulu, Halıdere’de denetim yaptı.

Halıdere ışıklar mevkiinde bulunan trafik uygulama noktasında Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük belediye Başkanı Fikret Ormancı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte yapılan kontrolde; toplu taşıma araçları, taksi, minibüs, servis araçlarında dezenfektan, yedek maske bulundurulduğu, kapasitesi üzerinde yolcu alınmadığı ve sosyal mesafe kurallarına uyulduğu, HES kodu sorgulamasında titizlikle davranıldığı görülmüş, denetim esnasında 37 araç denetlenerek gerekli uyarılarda bulunuldu ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

PAZARDA DENETİM
Halıdere Bölgesi Sahil caddesinde bulunan Pazar yerinde Kaymakam, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte yapılan kontrolde Pazar yerinin girişinde ve çıkışında Zabıta ve Polis Memurlarının görevi başında görüldüğü, dezenfektan bulundurdukları, ateş ölçümü ve maske kontrolü yaptıkları, pazar içerisinde pazarcı esnafının HES kodlarının sorgulandığı, vatandaşlara tezgâhlardan seçmece ürünler verilmediği, pazarcı esnafının sigara içme yasağına uyduğu, vatandaşın ve esnafın maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.