LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 10.01.2021 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile yayımladığı kutlama mesajında, “İnanıyorum ki adaletli, yıkıcı değil yapıcı olan idarecilerimizin çalışmaları sayesinde ülkemiz daha aydınlık ve çok daha üretken yarınlara ulaşacaktır” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü, milletimizin huzuru ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan idarecilerimiz için önemli bir gündür. Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden, devleti ve hükümeti temsil sıfatıyla vatandaşın canının ve malının korunması için her türlü güvenlik önlemini alan, halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan devletin temel yapı taşları Mülki İdare Amirlerimizin meslek camiasındaki sorunlarının dile getirilmesi amacıyla 10 Ocak İdareciler Günü, dayanışma, hatırlama ve meslekî misyonun canlı tutulması açısından önem arz etmektedir” dedi.  ‘ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNMAKTADIRLAR’ Sözlerine devam eden Kaymakam Karabulut, “Mülki İdare Amirleri; ülkemizin her köşesinde, toplumun huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun temel değerleri olan demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, laik ve sosyal hukuk devletinin devamlılığı adına, kendilerine düşen vazifenin farkında olarak, önemli hizmetlerde bulunmaktadırlar. Devlet ve hükümet politikalarının başarı ile uygulanmasında, vatandaşların memnuniyeti için en önemli sorumluluğu, şüphesiz idarecilerimiz üstlenmektedir. Mülki idare amirlerimiz, devleti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler” ifadelerini kullandı.  ‘EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM’ Kaymakam Karabulut, “İdareciler olarak vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem taşımaktadır. İnanıyorum ki sorumluluk bilinci gelişmiş, farkındalığı yüksek, güven duygusunu hissettiren, adaletli, yıkıcı değil yapıcı olan idarecilerimizin çalışmaları sayesinde ülkemiz daha aydınlık ve çok daha üretken yarınlara ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşımıza hizmet verme, resmi kurum ve kuruluşları temsil etme noktasında büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile yayımladığı kutlama mesajında, “İnanıyorum ki adaletli, yıkıcı değil yapıcı olan idarecilerimizin çalışmaları sayesinde ülkemiz daha aydınlık ve çok daha üretken yarınlara ulaşacaktır” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü, milletimizin huzuru ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan idarecilerimiz için önemli bir gündür. Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden, devleti ve hükümeti temsil sıfatıyla vatandaşın canının ve malının korunması için her türlü güvenlik önlemini alan, halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan devletin temel yapı taşları Mülki İdare Amirlerimizin meslek camiasındaki sorunlarının dile getirilmesi amacıyla 10 Ocak İdareciler Günü, dayanışma, hatırlama ve meslekî misyonun canlı tutulması açısından önem arz etmektedir” dedi.

 ‘ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNMAKTADIRLAR’

Sözlerine devam eden Kaymakam Karabulut, “Mülki İdare Amirleri; ülkemizin her köşesinde, toplumun huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun temel değerleri olan demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, laik ve sosyal hukuk devletinin devamlılığı adına, kendilerine düşen vazifenin farkında olarak, önemli hizmetlerde bulunmaktadırlar. Devlet ve hükümet politikalarının başarı ile uygulanmasında, vatandaşların memnuniyeti için en önemli sorumluluğu, şüphesiz idarecilerimiz üstlenmektedir. Mülki idare amirlerimiz, devleti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler” ifadelerini kullandı.

 ‘EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM’

Kaymakam Karabulut, “İdareciler olarak vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem taşımaktadır. İnanıyorum ki sorumluluk bilinci gelişmiş, farkındalığı yüksek, güven duygusunu hissettiren, adaletli, yıkıcı değil yapıcı olan idarecilerimizin çalışmaları sayesinde ülkemiz daha aydınlık ve çok daha üretken yarınlara ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşımıza hizmet verme, resmi kurum ve kuruluşları temsil etme noktasında büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.