LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT ''KURALLARA UYMAYANLARA CEZA KESİLİYOR''

Gündem 19.09.2020 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT ''KURALLARA UYMAYANLARA CEZA KESİLİYOR''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, ilçemizde 15 Mart 2020 tarihinden bu yana Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan denetimlere ilişkin bilgileri paylaştı. Karabulut, “Bu süreçte kontrollü sosyal hayat denetim faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı açıklamada, “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 15 Mart 2020 tarihinden itibaren başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dahil uyulması gerekli kurallar yönünden yapılan denetimlerde 15 Emniyet Denetim Ekibi, 1 Jandarma Denetim Ekibi, 7 İlçe Sağlık Denetim Ekibi ve 4 İlçe Belediyesi Denetim Ekibi ve Zabıta birimleri ile birlikte genel bir tarama denetimi gerçekleştirilmiştir” dedi.  KURALLARA UYMAYANLARA İDARİ PARA CEZALARI UYGULANIYOR Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “Yapılan denetimler sonucunda; 28 bin 606 iş yeri denetlenmiş, 15 iş yerine gerekli tedbirlere uymamaktan toplam 61.508 TL idari para cezası, 529 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 476.100 TL idari para cezası,105 kişiye sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 330.750 TL idari para cezası uygulanmış olup bu süreçte kontrollü sosyal hayat denetim faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verdi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, ilçemizde 15 Mart 2020 tarihinden bu yana Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan denetimlere ilişkin bilgileri paylaştı. Karabulut, “Bu süreçte kontrollü sosyal hayat denetim faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı açıklamada, “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 15 Mart 2020 tarihinden itibaren başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dahil uyulması gerekli kurallar yönünden yapılan denetimlerde 15 Emniyet Denetim Ekibi, 1 Jandarma Denetim Ekibi, 7 İlçe Sağlık Denetim Ekibi ve 4 İlçe Belediyesi Denetim Ekibi ve Zabıta birimleri ile birlikte genel bir tarama denetimi gerçekleştirilmiştir” dedi.

 KURALLARA UYMAYANLARA İDARİ PARA CEZALARI UYGULANIYOR
Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “Yapılan denetimler sonucunda; 28 bin 606 iş yeri denetlenmiş, 15 iş yerine gerekli tedbirlere uymamaktan toplam 61.508 TL idari para cezası, 529 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 476.100 TL idari para cezası,105 kişiye sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 330.750 TL idari para cezası uygulanmış olup bu süreçte kontrollü sosyal hayat denetim faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.