LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT TIP BAYRAMINI KUTLADI

Gündem 14.03.2020 - 10:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT TIP BAYRAMINI KUTLADI

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Doktorlarımızın ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olup ‘Önce insan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde, ilçemizde de sağlık hizmeti alan vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlamak ve hizmeti sunan sağlık personelinin kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekânlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yapılmaktadır” ifadelerini kullandı. ‘BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM’ Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “İlçemizde yapımına başlanan hastane ile sağlık alanında vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam etmektedir. Ulu Önder Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” ifadesi ile güvenini belirttiği doktorlarımızın ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Doktorlarımızın ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olup ‘Önce insan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde, ilçemizde de sağlık hizmeti alan vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlamak ve hizmeti sunan sağlık personelinin kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekânlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

‘BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM’

Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “İlçemizde yapımına başlanan hastane ile sağlık alanında vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam etmektedir. Ulu Önder Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” ifadesi ile güvenini belirttiği doktorlarımızın ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.