KAYMAKAM KARABULUT ''TEK AMAÇ GÖLCÜK''

Gündem 26.11.2019 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT ''TEK AMAÇ GÖLCÜK''

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Gölcük Ilıca Tesislerinde düzenlediği geleneksel kahvaltıda Gölcüklü Konyalılar Kahvaltıda buluştu. Kaymakam Cengiz Karabulut; “Yaklaşık 2 ay önce Güzel ve şirin ilçemiz olan Gölcük'te göreve başladım. Yaptığım izlenimlerde birçok sivil toplum örgütleri vardır. Bu sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını izlerken, hepsinin de tek amacı şirin ilçemize hizmet vermektir. Buda insanlara mutluluk veriyor” dedi.

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği başkanı Nuri Akkol ve yönetimi Gölcük Ilıca tesislerinde geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programını düzenleyerek, Gölcüklü Konyalılar kahvaltıda buluştu. Düzenlenen geleneksel kahvaltıya Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İLAYDER başkanı, İzmit İlçe sağlık müdürü Nazif Aksoy, Eskişehir Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Değirmendere Musiki Derneği yönetimi ve çok sayıda Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği üyeleri katılım sağladılar. TEK AMAÇ GÖLCÜK Kaymakam Cengiz Karabulut; “Öncelikle burada birlik ve beraberliği sağlayarak bu güzel organizasyonu düzenleyen Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği başkan ve yönetimine teşekkür ederim. Yaklaşık 2 ay önce Güzel ve şirin ilçemiz olan Gölcük'te göreve başladım. Yaptığım izlenimlerde birçok sivil toplum örgütleri vardır. Bu sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını izlerken, hepsinin de tek amacı şirin ilçemize hizmet vermektir. Buda insanlara mutluluk veriyor. Bu derneklerimizin arasında biri de Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneğidir. Biz tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu güzel ve şirin ilçemize birlikte hizmet vereceğiz” dedi.  HEP BİRLİKTE KENTE HİZMET EDİYORUZ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle bu birlikteliği sağlayan Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği yönetimine teşekkür ederim. İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımız gerçekten hepsi amacına hizmet ederken bu kente hizmet için kendilerini hazırlamışlar. Bu girişimde hepimiz için çok önemlidir. İşin aslı burada birlik ve beraberliği sağlamaktır. İşte bu derneklerimizin arasında Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği vardır. Ben burada kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.  Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği başkanı Nuri Akkol; “öncelikle Derneğimiz yönetim kurulu tarafından hazırlanan geleneksel kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz. Değerli arkadaşlar her yıl yaptığımız etkinlikler kapsamında geleneksel kahvaltımız yer alıyor. Biz Dernek olarak kuruluşumuzdan beri kültür, Dayanışma, kaynaşma ve tanışma program etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Tabi ki gönül ister ki bu tür çalışmalarda tüm hemşerilerimiz yer alsınlar. İş ne kadar ağır olursa olsun paylaştıkça hafifler” dedi. Fahri Haner
Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Gölcük Ilıca Tesislerinde düzenlediği geleneksel kahvaltıda Gölcüklü Konyalılar Kahvaltıda buluştu. Kaymakam Cengiz Karabulut; “Yaklaşık 2 ay önce Güzel ve şirin ilçemiz olan Gölcük'te göreve başladım. Yaptığım izlenimlerde birçok sivil toplum örgütleri vardır. Bu sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını izlerken, hepsinin de tek amacı şirin ilçemize hizmet vermektir. Buda insanlara mutluluk veriyor” dedi.

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği başkanı Nuri Akkol ve yönetimi Gölcük Ilıca tesislerinde geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programını düzenleyerek, Gölcüklü Konyalılar kahvaltıda buluştu.
Düzenlenen geleneksel kahvaltıya Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İLAYDER başkanı, İzmit İlçe sağlık müdürü Nazif Aksoy, Eskişehir Dernek Başkanı Bülent Denlikol, Değirmendere Musiki Derneği yönetimi ve çok sayıda Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği üyeleri katılım sağladılar.

TEK AMAÇ GÖLCÜK
Kaymakam Cengiz Karabulut; “Öncelikle burada birlik ve beraberliği sağlayarak bu güzel organizasyonu düzenleyen Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği başkan ve yönetimine teşekkür ederim. Yaklaşık 2 ay önce Güzel ve şirin ilçemiz olan Gölcük'te göreve başladım. Yaptığım izlenimlerde birçok sivil toplum örgütleri vardır. Bu sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını izlerken, hepsinin de tek amacı şirin ilçemize hizmet vermektir. Buda insanlara mutluluk veriyor. Bu derneklerimizin arasında biri de Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneğidir. Biz tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu güzel ve şirin ilçemize birlikte hizmet vereceğiz” dedi. 

HEP BİRLİKTE KENTE HİZMET EDİYORUZ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle bu birlikteliği sağlayan Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği yönetimine teşekkür ederim. İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımız gerçekten hepsi amacına hizmet ederken bu kente hizmet için kendilerini hazırlamışlar. Bu girişimde hepimiz için çok önemlidir. İşin aslı burada birlik ve beraberliği sağlamaktır. İşte bu derneklerimizin arasında Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği vardır. Ben burada kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi. 

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği başkanı Nuri Akkol; “öncelikle Derneğimiz yönetim kurulu tarafından hazırlanan geleneksel kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz. Değerli arkadaşlar her yıl yaptığımız etkinlikler kapsamında geleneksel kahvaltımız yer alıyor. Biz Dernek olarak kuruluşumuzdan beri kültür, Dayanışma, kaynaşma ve tanışma program etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Tabi ki gönül ister ki bu tür çalışmalarda tüm hemşerilerimiz yer alsınlar. İş ne kadar ağır olursa olsun paylaştıkça hafifler” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.