KAYMAKAM MUHTARLARA VEDA ETTİ

Gölcük 02.03.2019 - 09:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM MUHTARLARA VEDA ETTİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş geçtiğimiz gün veda ziyaretleri kapsamında Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarları ziyaret ederek, Muhtarlara veda etti.

Gölcük Kaymakam Mustafa Altıntaş, Muhtarlar Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada, helallik istedi. Teşekkür etti Ziyarette konuşma yapan Kaymakam Mustafa Altıntaş, şunları söyledi: ‘Gölcük’te muhtarlar arasında çok  güzel birliktelik var. Görevim boyunca sizler vatandaşlarımızla bizlere köprü oldunuz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. 22 Mart itibariyle Gölcük’te görevim bitiyor. Hepinizden Allah razı olsun. Sizlere hakkım helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum. Gölcük her zaman benim için çok değerli olacak’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. Desteğinizi gördük Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti: ‘Bugün siz değerli Kaymakamımızın ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Göreve başladığınızdan beri siz değerli Kaymakamımızla iyi ilişkiler içinde olduk. Bizlere destek verdiniz. Sizlere Muhtarlar olarak teşekkür ediyoruz’ dedi.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş geçtiğimiz gün veda ziyaretleri kapsamında Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarları ziyaret ederek, Muhtarlara veda etti.

Gölcük Kaymakam Mustafa Altıntaş, Muhtarlar Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada, helallik istedi.

Teşekkür etti

Ziyarette konuşma yapan Kaymakam Mustafa Altıntaş, şunları söyledi: ‘Gölcük’te muhtarlar arasında çok  güzel birliktelik var. Görevim boyunca sizler vatandaşlarımızla bizlere köprü oldunuz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. 22 Mart itibariyle Gölcük’te görevim bitiyor. Hepinizden Allah razı olsun. Sizlere hakkım helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum. Gölcük her zaman benim için çok değerli olacak’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Desteğinizi gördük

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti: ‘Bugün siz değerli Kaymakamımızın ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Göreve başladığınızdan beri siz değerli Kaymakamımızla iyi ilişkiler içinde olduk. Bizlere destek verdiniz. Sizlere Muhtarlar olarak teşekkür ediyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.