KAYMAKAM TEMAD'A VEDA ETTİ

Gündem 28.02.2019 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM TEMAD'A VEDA ETTİ

Emekliliği yaklaşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş düzenlediği veda ziyaretleri kapsamında dün TEMAD Gölcük şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ederek veda etti.

19 Aralık 2016 yılında Gölcük'e atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 2 yıllık bir görev süresinde başarılı çalışmalar yaptı. Kaymakam Altıntaş'ın Emekliliğine 22 gün kala veda ziyaretleri devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek veda eden Gölcük Kaymakamı Altıntaş, dün TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi TEMAD binasında ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Kaymakam Altıntaş; “40 yılık bir süreç içerisinde Devletimize milletimize bağlı ve vatandaşın yanında hiçbir ayırım gözetmeksizin hukukun üstünlüğüne inanarak devlette olması gereken eşit yaklaşımı sergileyerek bu günlere geldik. Görev yaptığımız sürece Cumhuriyetin temel ilkeleri Devletimizin Milletimizin bekasını, varlığını her şeyin üstünde olduğu bilincinde hareket etmeye çalıştık. İki yılın aşkın Gölcük ilçemizde görev yaptım. Burada başarılı çalışmalar yaptığıma inanıyorum. Gölcük'te görev yaptığım her yaptığımız hizmette sizlerin de destekleri oldu. Gölcük'te iyi ve güzel dostluklar oluşturduk. Gölcük'ün bendeki yeri hep ayrıdır. Ben bu desteklerinizden dolayı hepinize cani gönülden teşekkür ederim” dedi. TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü; “öncelikle bu ziyaretiniz bizlere onur verdi. İlçemizde göreve başlamanız ve bu güne kadar başarılı bir çalışmalar yaparak ilçemize katkı sağladınız. Tabi ki ayrılmanızdan dolayı üzüntümüzü belirtiyoruz. Sizlerin bundan sonraki yaşamınızda sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz” dedi. Fahri Haner
Emekliliği yaklaşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş düzenlediği veda ziyaretleri kapsamında dün TEMAD Gölcük şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ederek veda etti.

19 Aralık 2016 yılında Gölcük'e atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 2 yıllık bir görev süresinde başarılı çalışmalar yaptı. Kaymakam Altıntaş'ın Emekliliğine 22 gün kala veda ziyaretleri devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek veda eden Gölcük Kaymakamı Altıntaş, dün TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi TEMAD binasında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Kaymakam Altıntaş; “40 yılık bir süreç içerisinde Devletimize milletimize bağlı ve vatandaşın yanında hiçbir ayırım gözetmeksizin hukukun üstünlüğüne inanarak devlette olması gereken eşit yaklaşımı sergileyerek bu günlere geldik. Görev yaptığımız sürece Cumhuriyetin temel ilkeleri Devletimizin Milletimizin bekasını, varlığını her şeyin üstünde olduğu bilincinde hareket etmeye çalıştık. İki yılın aşkın Gölcük ilçemizde görev yaptım. Burada başarılı çalışmalar yaptığıma inanıyorum. Gölcük'te görev yaptığım her yaptığımız hizmette sizlerin de destekleri oldu. Gölcük'te iyi ve güzel dostluklar oluşturduk. Gölcük'ün bendeki yeri hep ayrıdır. Ben bu desteklerinizden dolayı hepinize cani gönülden teşekkür ederim” dedi.
TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü; “öncelikle bu ziyaretiniz bizlere onur verdi. İlçemizde göreve başlamanız ve bu güne kadar başarılı bir çalışmalar yaparak ilçemize katkı sağladınız. Tabi ki ayrılmanızdan dolayı üzüntümüzü belirtiyoruz. Sizlerin bundan sonraki yaşamınızda sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.