LASTİK İŞ

KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük 13.03.2019 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Kaymakamlığı tarafından, ilçemizde kamu kurumlarına maddi ve manevi katkıda bulunan toplam 55 kişi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından, Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir törenle teşekkür belgesi verilerek ödüllendirildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde düzenlenen ve ilçemizde kamu kurumlarına maddi, manevi katkıda bulunan toplam 55 kişi için, düzenlenen Teşekkür Belgesi Katılım törenine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ile teşekkür belgesi almaya hak kazanan kişi ve kurum yetkilileri katıldı. Kaymakam Altıntaş, , "Marifet İltifata tabidir, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonra da desteklerinin sürmesini arzuluyorum" dedi.   KAYMAKAM ALTINTAŞ'TAŞ ARZ-I VEDA ETTİ Kaymakam Altıntaş, görev süresinin 22 Mart'ta dolacak olması olması nedeniyle, tüm konuklardan helallik isteyerek, "Gölcük'e ve sizlere Arz-ı Veda ediyorum. Ama gönlüm her Gölcükle ve sizlerle olacak" diyerek, görev süresi boyunca şahsına gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.  Teşekkür Belgesi töreni, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.  
Gölcük Kaymakamlığı tarafından, ilçemizde kamu kurumlarına maddi ve manevi katkıda bulunan toplam 55 kişi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından, Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir törenle teşekkür belgesi verilerek ödüllendirildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde düzenlenen ve ilçemizde kamu kurumlarına maddi, manevi katkıda bulunan toplam 55 kişi için, düzenlenen Teşekkür Belgesi Katılım törenine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ile teşekkür belgesi almaya hak kazanan kişi ve kurum yetkilileri katıldı. Kaymakam Altıntaş, , "Marifet İltifata tabidir, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonra da desteklerinin sürmesini arzuluyorum" dedi.  

KAYMAKAM ALTINTAŞ'TAŞ ARZ-I VEDA ETTİ
Kaymakam Altıntaş, görev süresinin 22 Mart'ta dolacak olması olması nedeniyle, tüm konuklardan helallik isteyerek, "Gölcük'e ve sizlere Arz-ı Veda ediyorum. Ama gönlüm her Gölcükle ve sizlerle olacak" diyerek, görev süresi boyunca şahsına gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti. 
Teşekkür Belgesi töreni, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.