KAYMAKAM VAHŞETE EL KOYDU

15.12.2020 - 11:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM VAHŞETE EL KOYDU

Gölcük de bu sabah yeni bir vahşet yaşandı. Bir sokak kedisinin dört ayağını kesen vahşiler hayvanı ölüme terk ettiler. Konuyla ilgili görüştüğümüz Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, olayı araştırmaya başladıklarını belirtti. Kaymakam Karabulut “15.Aralık .2020 tarihinde yazılı basında ve   sosyal medya platformları üzerinden yapılan haberlerde;   İlçemizde ,  yavru bir kedinin 4 ayağının  kesilmesiyle ilgili haberi   üzülerek  takip ettim. Yapılan   yalnızca bir işkence, bir eziyet değil; bir vahşettir. Doğayı, hayvanı sevmeyen, insanı da sevemez.  Hayvanların korunması noktasında faillerin bulunması için  tüm birimlerimiz harekete geçmiştir.  Bundan sonra da bu tür olaylar vuku bulduğunda derhal gereği yapılacaktır. Devlet olarak bunun en şiddetli  şekilde üstüne gideceğiz,  Kamuoyu bu konuda müsterih olsun.  Hayvanlara, bize muhtaç olan varlıklara yapılan bu vahşeti  şiddetle  kınıyorum

Gölcük de bu sabah yeni bir vahşet yaşandı. Bir sokak kedisinin dört ayağını kesen vahşiler hayvanı ölüme terk ettiler. Konuyla ilgili görüştüğümüz Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, olayı araştırmaya başladıklarını belirtti. Kaymakam Karabulut “15.Aralık .2020 tarihinde yazılı basında ve   sosyal medya platformları üzerinden yapılan haberlerde;   İlçemizde ,  yavru bir kedinin 4 ayağının  kesilmesiyle ilgili haberi   üzülerek  takip ettim. Yapılan   yalnızca bir işkence, bir eziyet değil; bir vahşettir. Doğayı, hayvanı sevmeyen, insanı da sevemez.  Hayvanların korunması noktasında faillerin bulunması için  tüm birimlerimiz harekete geçmiştir.  Bundan sonra da bu tür olaylar vuku bulduğunda derhal gereği yapılacaktır.
Devlet olarak bunun en şiddetli  şekilde üstüne gideceğiz,  Kamuoyu bu konuda müsterih olsun.  Hayvanlara, bize muhtaç olan varlıklara yapılan bu vahşeti  şiddetle  kınıyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.