LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM VEDA ETTİ

Gölcük 23.03.2019 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM VEDA ETTİ

Emekli olarak Gölcük’ten ayrılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş için Kaymakamlık Daire Müdürleri tarafından Hükümet Konağı önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Gölcük benim son göz ağrım, bu gün buradan onurlu ve gururlu bir şekilde ayrılıyorum” dedi.

İlçemizde yaklaşık iki buçuk yıl görevi sonrasında emekliye ayrılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş için Kaymakamlık daire personelleri tarafından Hükümet Binasının önünde uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Kaymakamlık Daire Müdür ve personelleri katıldı. TEŞEKKÜR ETTİ Törende duygularını anlatan Kaymakam Altıntaş; “Bugün kanun gereği, zamanımız dolduğu için görevimizden ayrılıyoruz. Hepinize, verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kamu görevlileri, belli bir süre çalışırlar, kanunun kendilerine verdiği sorumlulukları tamamlayarak ayrılırlar. Kimi tayinle ayrılır, emekli olarak ayrılır ama önemli olan vatandaşın hizmetinde olmak, doğru dürüst iş yapmak, o yönde bir gayret sarf etmek önemli. Biz de sizlerle beraber, Gölcük’ün sorunlarının çözümünde ortak çalıştık. İyi işler yaptıysak sizin desteğinizle yaptık. Kötü bir şeyler yaptıysak bizim herhalde beceriksizliğimizden kaynaklanmış olabilir ama biz bir aileyiz. Bu ailede iyilikler de kötülükler de ortak” dedi. BİR TELEFON KADAR UZAĞIM Kaymakam Altıntaş, konuşmasının sonunda “Benim gönlüm, güzel şeyler yapma yönünde bir gayretimizin olduğuna, irademizin olduğuna yöneliktir. Bu iradeye sizlerin ortak olduğunu biliyorum. Bu düşüncedeyim. Hepinize teşekkür ediyorum. Telefonumuz hepinizde var. Bir telefon kadar uzak veya yakınız. Hepiniz hakkınızı helal edin. Eşinizle, dostunuzla, ailenizle sağlıklı, başarılı günler diliyorum. Gölcük’ü seviyoruz. Gölcük son göz ağrım oldu. Sizler de Gölcük’te görev yaptığınız için şanslısınız. Ben kendimi ve sizleri de şanslı addediyorum. Bu çok güzel bir duygudur. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Mesleğimize 40 yılı verdik. Onur ve gururla ayrılıyoruz. Bu işte hep beraber çalıştık. Allah hepinize nasip etsin. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, onurlu ve gururlu hizmet yapmayı Allah sizlere de nasip etsin” dedi.  
Emekli olarak Gölcük’ten ayrılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş için Kaymakamlık Daire Müdürleri tarafından Hükümet Konağı önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Gölcük benim son göz ağrım, bu gün buradan onurlu ve gururlu bir şekilde ayrılıyorum” dedi.

İlçemizde yaklaşık iki buçuk yıl görevi sonrasında emekliye ayrılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş için Kaymakamlık daire personelleri tarafından Hükümet Binasının önünde uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Kaymakamlık Daire Müdür ve personelleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Törende duygularını anlatan Kaymakam Altıntaş; “Bugün kanun gereği, zamanımız dolduğu için görevimizden ayrılıyoruz. Hepinize, verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kamu görevlileri, belli bir süre çalışırlar, kanunun kendilerine verdiği sorumlulukları tamamlayarak ayrılırlar. Kimi tayinle ayrılır, emekli olarak ayrılır ama önemli olan vatandaşın hizmetinde olmak, doğru dürüst iş yapmak, o yönde bir gayret sarf etmek önemli. Biz de sizlerle beraber, Gölcük’ün sorunlarının çözümünde ortak çalıştık. İyi işler yaptıysak sizin desteğinizle yaptık. Kötü bir şeyler yaptıysak bizim herhalde beceriksizliğimizden kaynaklanmış olabilir ama biz bir aileyiz. Bu ailede iyilikler de kötülükler de ortak” dedi.

BİR TELEFON KADAR UZAĞIM

Kaymakam Altıntaş, konuşmasının sonunda “Benim gönlüm, güzel şeyler yapma yönünde bir gayretimizin olduğuna, irademizin olduğuna yöneliktir. Bu iradeye sizlerin ortak olduğunu biliyorum. Bu düşüncedeyim. Hepinize teşekkür ediyorum. Telefonumuz hepinizde var. Bir telefon kadar uzak veya yakınız. Hepiniz hakkınızı helal edin. Eşinizle, dostunuzla, ailenizle sağlıklı, başarılı günler diliyorum. Gölcük’ü seviyoruz. Gölcük son göz ağrım oldu. Sizler de Gölcük’te görev yaptığınız için şanslısınız. Ben kendimi ve sizleri de şanslı addediyorum. Bu çok güzel bir duygudur. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Mesleğimize 40 yılı verdik. Onur ve gururla ayrılıyoruz. Bu işte hep beraber çalıştık. Allah hepinize nasip etsin. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, onurlu ve gururlu hizmet yapmayı Allah sizlere de nasip etsin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.