LASTİK İŞ

KAYMAKAM YAZICI HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

29.03.2016 - 21:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAYMAKAM YAZICI HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Adem Yazıcı Huzurevine ziyarette bulundu.

 Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen KaymakamYAzıcı,  yaşlılarla yakından ilgilendi. Yemek sonrası tüm huzurevi sakinleriyle tek tek konuşup bir istekleri olup olmadığını sordu. 08-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Bocce Turnuvasına katılacak olan huzurevi sakinleriyle Bocce takımıyla birlikte antrenman yaparak eğlenceli ve neşeli saatler geçirdiler. Turnuvaya katılacak olan Huzurevi sakinlerine İlçemize derecelerle döneceklerinin inancını dile getirerek, bu tür sportif faaliyetlerin yaşlılarımızın fiziksel, ruhsal ve sağlık açısından yaşamlarına olumlu katkı sağladığı gibi aynı zamanda ihtiyaç duydukları moral ve motivasyonlarını da üst düzeye çıkarması açısından önemli olduğunu ifade ederek yarışmalarda  başarılar diledi.  
Kaymakam Adem Yazıcı Huzurevine ziyarette bulundu.

 Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen KaymakamYAzıcı,  yaşlılarla yakından ilgilendi. Yemek sonrası tüm huzurevi sakinleriyle tek tek konuşup bir istekleri olup olmadığını sordu.

08-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Bocce Turnuvasına katılacak olan huzurevi sakinleriyle Bocce takımıyla birlikte antrenman yaparak eğlenceli ve neşeli saatler geçirdiler. Turnuvaya katılacak olan Huzurevi sakinlerine İlçemize derecelerle döneceklerinin inancını dile getirerek, bu tür sportif faaliyetlerin yaşlılarımızın fiziksel, ruhsal ve sağlık açısından yaşamlarına olumlu katkı sağladığı gibi aynı zamanda ihtiyaç duydukları moral ve motivasyonlarını da üst düzeye çıkarması açısından önemli olduğunu ifade ederek yarışmalarda  başarılar diledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.