KAYMAKAM YAZICI'YI ZİYARET ETTİLER

Gölcük 24.01.2019 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM YAZICI'YI ZİYARET ETTİLER

Gölcük eski Kaymakamı Adem Yazıcı'yı Gölcüklü dostları yalnız bırakmıyor.

Gölcük eski Kaymakamı Adem Yazıcı Bursa Yıldırım Kaymakamı olarak göreve başladığı günden bu yana Gölcüklü dostları tarafından ziyaretçi akınına uğruyor.   Gölcüklüleri yakından tanıdığı ve sevdiği  önceki dönem Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'yı Adem Ellibeş, Sebahattin Ellibeş,Gölcük Belediyesi Mali işler Müdürü Hüseyin Dilber ve Uğurcan Ellibeş ziyaret etti. Ziyarette konuşan Adem Ellibeş "içimizden biri çok sevdiğimiz aile bağı kurduğumuz Adem Yazıcı kaymakamımıza hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Misafirperliğinden dolayı teşekkür ederiz.  Sevgili kaymakamımız Gölcüklü dostlarına selam söyledi. Oldukça güzel ve büyük bir ilçenin kaymakamlık görevini üstlenen Kaymakam bey'e başarılar dileriz" dedi. Gölcük'e selam Bursa Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı "gönül bağım olan Gölcük her zaman hatırımda olan dostlarımın ziyareti ile  daha da kuvvetleniyor. Çok güzel yıllarımın geçtiği Gölcük  benim için ayrıcalıklı bir yer. O yüzden dostları gördükçe Gölcük özlemimi gideriyorum. Kısa süreliğine görev yaptığım Arife kaymakamlığı sırasında beni yanlız bırakmayan Gölcüklü dostlarım yine ziyaretleri ile beni onurlandırdılar. Hepsine teşekkür ederim. Adem abinin dediği gibi biz artık aile olduk,dost olduk o yüzden kopmamız mümkün değil. Gölcüklü tüm dostlara selam olsun" dedi.
Gölcük eski Kaymakamı Adem Yazıcı'yı Gölcüklü dostları yalnız bırakmıyor.

Gölcük eski Kaymakamı Adem Yazıcı Bursa Yıldırım Kaymakamı olarak göreve başladığı günden bu yana Gölcüklü dostları tarafından ziyaretçi akınına uğruyor.

 

Gölcüklüleri yakından tanıdığı ve sevdiği  önceki dönem Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'yı Adem Ellibeş, Sebahattin Ellibeş,Gölcük Belediyesi Mali işler Müdürü Hüseyin Dilber ve Uğurcan Ellibeş ziyaret etti. Ziyarette konuşan Adem Ellibeş "içimizden biri çok sevdiğimiz aile bağı kurduğumuz Adem Yazıcı kaymakamımıza hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Misafirperliğinden dolayı teşekkür ederiz.  Sevgili kaymakamımız Gölcüklü dostlarına selam söyledi. Oldukça güzel ve büyük bir ilçenin kaymakamlık görevini üstlenen Kaymakam bey'e başarılar dileriz" dedi.

Gölcük'e selam

Bursa Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı "gönül bağım olan Gölcük her zaman hatırımda olan dostlarımın ziyareti ile  daha da kuvvetleniyor. Çok güzel yıllarımın geçtiği Gölcük  benim için ayrıcalıklı bir yer. O yüzden dostları gördükçe Gölcük özlemimi gideriyorum. Kısa süreliğine görev yaptığım Arife kaymakamlığı sırasında beni yanlız bırakmayan Gölcüklü dostlarım yine ziyaretleri ile beni onurlandırdılar. Hepsine teşekkür ederim. Adem abinin dediği gibi biz artık aile olduk,dost olduk o yüzden kopmamız mümkün değil. Gölcüklü tüm dostlara selam olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.