LASTİK İŞ

KAYMAKAM YAZICI'YA DUYGUSAL VEDA

Gölcük 16.12.2016 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM YAZICI'YA DUYGUSAL VEDA

Kaymakam Yazıcı Adliye’ye Veda Etti

Ziyaretinde, birlikte yaklaşık 4,5 yıldır görev yaptığım değerli Başsavcımız, engin hukuk bilgisi ve deneyimi, saygın kişiliği, ekip anlayışı ile çalışkanlığı kamu kurumlarımızla ahenk içerisinde oluşu aynı zamanda ilçemizin huzur ve asayişinde çok önemli ve değerli katkılar sunmuştur. Başta değerli Başsavcımız olmak üzere tüm hakim ve savcılarımıza bana gösterdikleri sevgi tevazuya teşekkür ediyorum, bundan sonraki hayatlarında ve görevlerinde başarılar diliyorum dedi. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin GÜLLE ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dileriz dedi.     
Kaymakam Yazıcı Adliye’ye Veda Etti

Ziyaretinde, birlikte yaklaşık 4,5 yıldır görev yaptığım değerli Başsavcımız, engin hukuk bilgisi ve deneyimi, saygın kişiliği, ekip anlayışı ile çalışkanlığı kamu kurumlarımızla ahenk içerisinde oluşu aynı zamanda ilçemizin huzur ve asayişinde çok önemli ve değerli katkılar sunmuştur. Başta değerli Başsavcımız olmak üzere tüm hakim ve savcılarımıza bana gösterdikleri sevgi tevazuya teşekkür ediyorum, bundan sonraki hayatlarında ve görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin GÜLLE ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dileriz dedi.   

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.