LASTİK İŞ
ismail

Kaymakam YAZICI’nın Bayram Kutlama Mesajı

Gölcük 06.08.2013 - 08:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Kaymakam YAZICI’nın Bayram Kutlama Mesajı

Gölcük Kaymakamı Sayın Adem YAZICI’nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Gölcük  Kaymakamı Sayın Adem YAZICI’nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı   Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan  Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar,  Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı,  eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; sevgi, saygı,  hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; özel  günlerdir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. İlçe sınırlarımız  içinde vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını huzur içinde geçirmesini sağlamak amacıyla; başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere belediyelerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır.  halkımızın geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak çalışmalar ekip ruhu içinde koordineli olarak yapılmaktadır. Tüm çalışanlarımızın ve Gölcüklü hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Gölcük Kaymakamı Sayın Adem YAZICI’nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Gölcük  Kaymakamı Sayın Adem YAZICI’nın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

 

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan  Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar,  Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı,  eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; sevgi, saygı,  hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; özel  günlerdir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.

İlçe sınırlarımız  içinde vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını huzur içinde geçirmesini sağlamak amacıyla; başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere belediyelerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır.  halkımızın geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak çalışmalar ekip ruhu içinde koordineli olarak yapılmaktadır.

Tüm çalışanlarımızın ve Gölcüklü hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.