LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAMDAN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Asayiş 11.05.2017 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAMDAN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimini parti binasında ziyaret etti. Başkan Yıldız “Kaymakamım kumar oynatılan şans oyunları oynatılan yerler dikkatli denetlenmiyor. Orta okul ve liseli yavrularımız harama kumara çok çabuk ulaşıyor. Şuan bütün iddia bayilerini gezelim 18 yaşından küçük bir sürü yavrumuzu orda görürüz

Başkan Yıldız “Öncelikle yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Kaymakamım 1969 yılında çıktığımız yolda elimize ne zaman en ufak bir imkan geçse bu milletin derdine deva olacak hizmetler yaptık. İşçilerimize memurlarımıza çiftçilerimize öğrencimize yüzde yüz zamlar verdik. Fabrikalar yaptık.1000 yakın imam hatip okulları açtık. İslam Birliğini kurup müslaman kanını durdurduk. Biz Milli Görüşçüler Saadet Partililer Olarak devletimizin ve milletimizin hep yanında olduk ve hep dua ile hayır ile anılan gerek yerelde gerek genelde hizmetler verdik. Allah’ın izni ile vermeye devam edeceğiz. Gölcüğün en büyük sorunları trafiktir bazı noktalarda Gölcük yönüne bazı noktalarda ise İzmit yönüne geçiş olmuyor sürücülerimiz trafik kurallarını ihlal edip karşıdan karşıya geçiyor çok canımız gitti inşallah bu sorunu çözelim ve bir daha canlarımız gitmesin”dedi. KUMAR OYNATILAN YERLER DENETLENSİN Başkan Yıldız “Kaymakamım bir diğer husus ise kumar oynatılan şans oyunları oynatılan yerler dikkatli denetlenmiyor. Orta okul ve liseli yavrularımız harama kumara çok çabuk ulaşıyor. Şuan bütün iddia bayilerini gezelim 18 yaşından küçük bir sürü yavrumuzu orda görürüz. Sizde bir diğer ricam asayiş sağlanıyor mu. Böyle yerle varsa tespit edelim en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Gölcüğümüzün çok sorunları var size İnsallah yeni görevinizde basarılar dilerim ve Gölcüğümüz memleketimiz için hayırlı çalışmalar yapmanızı cenabı Allah!tan niyaz ederim”dedi. ALTINTAŞ “GÖLCÜK DAHA YAŞANIR OLACAK” Kaymakam Altıntaş “Ben şahsım olarak her bir insanın siyasi partilerde sivil toplum kuruluşlarında görev almasını vatanına milletine hizmet etmesini canı gönülden isterim. İnsan ilk önce kendi geçimini sağlayıp işini gücünü eline alıp vatana millete faydalı olması lazım. Bu bir siyasi parti veya bir sivil toplum kuruluşu olur. Dediğiniz konulara sonuna kadar katılıyorum bunları not aldım inşallah en kısa zamanda Gölcüğümüzün sorunlarını çözüp daha yaşanabilir Gölcük için çalışacağız. Hedefimiz Gölcükte siyaset yapan bütün siyasi partilerin ilçe başkanlarını toplayıp bir toplantı yapmak ve gölcüğün derdiyle dertlenmektir. Yaptığınız bu misafir perverlikle önce siz ilçe başkanıma sonra saadet partisi gölcük ilçe yönetimine canı gönülden teşekkür ederim”dedi.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimini parti binasında ziyaret etti. Başkan Yıldız “Kaymakamım kumar oynatılan şans oyunları oynatılan yerler dikkatli denetlenmiyor. Orta okul ve liseli yavrularımız harama kumara çok çabuk ulaşıyor. Şuan bütün iddia bayilerini gezelim 18 yaşından küçük bir sürü yavrumuzu orda görürüz

Başkan Yıldız “Öncelikle yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Kaymakamım 1969 yılında çıktığımız yolda elimize ne zaman en ufak bir imkan geçse bu milletin derdine deva olacak hizmetler yaptık. İşçilerimize memurlarımıza çiftçilerimize öğrencimize yüzde yüz zamlar verdik. Fabrikalar yaptık.1000 yakın imam hatip okulları açtık. İslam Birliğini kurup müslaman kanını durdurduk. Biz Milli Görüşçüler Saadet Partililer Olarak devletimizin ve milletimizin hep yanında olduk ve hep dua ile hayır ile anılan gerek yerelde gerek genelde hizmetler verdik. Allah’ın izni ile vermeye devam edeceğiz. Gölcüğün en büyük sorunları trafiktir bazı noktalarda Gölcük yönüne bazı noktalarda ise İzmit yönüne geçiş olmuyor sürücülerimiz trafik kurallarını ihlal edip karşıdan karşıya geçiyor çok canımız gitti inşallah bu sorunu çözelim ve bir daha canlarımız gitmesin”dedi.

KUMAR OYNATILAN YERLER DENETLENSİN
Başkan Yıldız “Kaymakamım bir diğer husus ise kumar oynatılan şans oyunları oynatılan yerler dikkatli denetlenmiyor. Orta okul ve liseli yavrularımız harama kumara çok çabuk ulaşıyor. Şuan bütün iddia bayilerini gezelim 18 yaşından küçük bir sürü yavrumuzu orda görürüz. Sizde bir diğer ricam asayiş sağlanıyor mu. Böyle yerle varsa tespit edelim en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Gölcüğümüzün çok sorunları var size İnsallah yeni görevinizde basarılar dilerim ve Gölcüğümüz memleketimiz için hayırlı çalışmalar yapmanızı cenabı Allah!tan niyaz ederim”dedi.

ALTINTAŞ “GÖLCÜK DAHA YAŞANIR OLACAK”
Kaymakam Altıntaş “Ben şahsım olarak her bir insanın siyasi partilerde sivil toplum kuruluşlarında görev almasını vatanına milletine hizmet etmesini canı gönülden isterim. İnsan ilk önce kendi geçimini sağlayıp işini gücünü eline alıp vatana millete faydalı olması lazım. Bu bir siyasi parti veya bir sivil toplum kuruluşu olur. Dediğiniz konulara sonuna kadar katılıyorum bunları not aldım inşallah en kısa zamanda Gölcüğümüzün sorunlarını çözüp daha yaşanabilir Gölcük için çalışacağız. Hedefimiz Gölcükte siyaset yapan bütün siyasi partilerin ilçe başkanlarını toplayıp bir toplantı yapmak ve gölcüğün derdiyle dertlenmektir. Yaptığınız bu misafir perverlikle önce siz ilçe başkanıma sonra saadet partisi gölcük ilçe yönetimine canı gönülden teşekkür ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.