KAYMAKAMLIK BİNASININ PROJESİ HAZIR

Gündem 08.09.2017 - 12:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAMLIK BİNASININ PROJESİ HAZIR

Gölcük Belediyesi Eylül ayı toplantısı belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı. Meclisin en önemli gündem maddesi Kaymakamlık binasının yıkılarak yeniden yapılması oldu. Başkan Ellibeş “Kaymakamlık binasının avan projesi tamamlandı. Bu yıl içerisinde ihalesi yapılacak” dedi.

Gölcük Belediyesi Eylül ayı toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı. Meclisin en önemli gündem maddesi Kaymakamlık binasının yıkılarak yeniden yapılması oldu. Belediye Meclisinde  dört gündem maddesi görüşüldü. İhsaniye Elma festivalinin ödüleri belirlendi. Halıdere Körfez- Yalı ve Yenimahalle ile Değirmendere Cumhuriyet ce Yukarı Mahalle sınırlarının düzenlenmesi ile ilgili süre uzatıldı. Emlak ve istimlak müdürlüğü Donanma mahallesi İmar planı uygulama planı tadilat teklifi kabul edildi. YAĞLI GÜREŞLERİN ADI DEĞİŞİYOR CHP gurubu üç soru önergesi sundu. Dini bayramlar gibi resmi bayramlarında anons ve bilbordlardan duyurusunun yapılmasını istedi. Büyük yağlı güreşlerinin isminin 30 Ağustos Zafer Güreşleri olarak değişmesini istedi.  İlçemizde buluna yabancı isimli iş yerlerine ruhsat verilirken işyerlerinin adlarına dikkat edilmesini talep etti. Başkan Ellibeş “30 Ağustos zafer Bayramında halkımıza duyuru yaptık ancak katılım tatil dolayısı ile oldukça azdı. Büyük Yağlı güreşlerinin ismini değiştirebiliriz. Bunda bir sakınca yok. 30 Ağustos Zafer güreşleri yaparız. İşyerlerine isim konmasında bizim bir müdahalemiz olamaz Belediye olarak. Vatandaş maliyeden kaydını yaptırıyor ona göre tabelasını asıyor”dedi. KAYMAKAMLIK BİNASI YIKILIYOR Eylül ayı Belediye Meclisinin son gündem maddesi ise Kaymakamlık binasının yanında bulunan arsanın maliyeye devri idi. Başkan Ellibeş “Kaymakamlık binamız yıkılarak yeniden yapılacak. Jandarmanın olduğu alanda binaya eklenecek. Jandarma için yeni bina yapılıyor. Kaymakamlık yanındaki arsa belediyemize ait. Bu arsayoda belediyenin vergi borçlarına karşılık Maliye Bakanlığına Devri yapılacak. Kaymakamlık binamız bu sayede altı bin metre karelik alana yapılacak. Binanın avan projesi yapıldı. Valilik bu yıl içerisinde ihaleye çıkacak. Yaklaşık iki yıl içerisinde de bina tamamlanmış olacak. Şu anki binada gezerken sallanıyoruz. İlçemize yakışan modern ve depreme dayanıklı bir hükümet konağımız olacak”dedi. 
Gölcük Belediyesi Eylül ayı toplantısı belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı. Meclisin en önemli gündem maddesi Kaymakamlık binasının yıkılarak yeniden yapılması oldu. Başkan Ellibeş “Kaymakamlık binasının avan projesi tamamlandı. Bu yıl içerisinde ihalesi yapılacak” dedi.

Gölcük Belediyesi Eylül ayı toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapıldı. Meclisin en önemli gündem maddesi Kaymakamlık binasının yıkılarak yeniden yapılması oldu. Belediye Meclisinde  dört gündem maddesi görüşüldü. İhsaniye Elma festivalinin ödüleri belirlendi. Halıdere Körfez- Yalı ve Yenimahalle ile Değirmendere Cumhuriyet ce Yukarı Mahalle sınırlarının düzenlenmesi ile ilgili süre uzatıldı. Emlak ve istimlak müdürlüğü Donanma mahallesi İmar planı uygulama planı tadilat teklifi kabul edildi.

YAĞLI GÜREŞLERİN ADI DEĞİŞİYOR
CHP gurubu üç soru önergesi sundu. Dini bayramlar gibi resmi bayramlarında anons ve bilbordlardan duyurusunun yapılmasını istedi. Büyük yağlı güreşlerinin isminin 30 Ağustos Zafer Güreşleri olarak değişmesini istedi.  İlçemizde buluna yabancı isimli iş yerlerine ruhsat verilirken işyerlerinin adlarına dikkat edilmesini talep etti.
Başkan Ellibeş “30 Ağustos zafer Bayramında halkımıza duyuru yaptık ancak katılım tatil dolayısı ile oldukça azdı. Büyük Yağlı güreşlerinin ismini değiştirebiliriz. Bunda bir sakınca yok. 30 Ağustos Zafer güreşleri yaparız. İşyerlerine isim konmasında bizim bir müdahalemiz olamaz Belediye olarak. Vatandaş maliyeden kaydını yaptırıyor ona göre tabelasını asıyor”dedi.

KAYMAKAMLIK BİNASI YIKILIYOR
Eylül ayı Belediye Meclisinin son gündem maddesi ise Kaymakamlık binasının yanında bulunan arsanın maliyeye devri idi. Başkan Ellibeş “Kaymakamlık binamız yıkılarak yeniden yapılacak. Jandarmanın olduğu alanda binaya eklenecek. Jandarma için yeni bina yapılıyor. Kaymakamlık yanındaki arsa belediyemize ait. Bu arsayoda belediyenin vergi borçlarına karşılık Maliye Bakanlığına Devri yapılacak. Kaymakamlık binamız bu sayede altı bin metre karelik alana yapılacak. Binanın avan projesi yapıldı. Valilik bu yıl içerisinde ihaleye çıkacak. Yaklaşık iki yıl içerisinde de bina tamamlanmış olacak. Şu anki binada gezerken sallanıyoruz. İlçemize yakışan modern ve depreme dayanıklı bir hükümet konağımız olacak”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.