LASTİK İŞ

KAZA YAPAN ARAÇ TAKLA ATTI

Gündem 16.10.2020 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAZA YAPAN ARAÇ TAKLA ATTI

Değirmendere Yüzbaşılar köprülü kavşağı Uğur Mumcu okulu yakınında bulunan dört yol kavşağında iki aracın çarpışması sonucu bir araç takla attı.

Kaza Değirmendere Topçular Mahallesi Orkide ve Eren sokağın kesiştiği yolda iki aracın çarpışması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre Değirmendere Topçular mahallesinde Ozan B’nin kullandığı 41 RY 355 plakalı araç ile Eren sokaktan aşağıya doğru inerken Orkide Sokaktan seyir halinde bulunan 41 AET 257 Sefa K’e çarpması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi, Kazada yaralı bulunmazken Sefa K’nin aracı çarpmanın etkisiyle  takla atarak ters devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çağrılan Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattılar.
Değirmendere Yüzbaşılar köprülü kavşağı Uğur Mumcu okulu yakınında bulunan dört yol kavşağında iki aracın çarpışması sonucu bir araç takla attı.

Kaza Değirmendere Topçular Mahallesi Orkide ve Eren sokağın kesiştiği yolda iki aracın çarpışması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Değirmendere Topçular mahallesinde Ozan B’nin kullandığı 41 RY 355 plakalı araç ile Eren sokaktan aşağıya doğru inerken Orkide Sokaktan seyir halinde bulunan 41 AET 257 Sefa K’e çarpması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi,

Kazada yaralı bulunmazken Sefa K’nin aracı çarpmanın etkisiyle  takla atarak ters devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çağrılan Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.