LASTİK İŞ
ismail

KAZA KURBANI TAŞTAN TOPRAĞA VERİLDİ

Gölcük 20.10.2014 - 20:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAZA KURBANI TAŞTAN TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Kemal Ozan Taştan toprağa verildi.

Kavaklı'da babasından izinsiz aldığı otomobille arkadaşlarıyla gezintiye çıkan M.T ,  Kavaklı'da bir direğe çarpmıştı. Meydana gelen kazada araba içinde bulunan 13 yaşındaki Kemal Ozan Taştan gözyaşları içinde toprağa verildi. Taştan'ın cenazesi Sanayi Camiinde gerçekleşti. Cenaze törenine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurum Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. ARKADAŞLARI CENAZEYE FORMAYLA KATILDI Taştan'ın ailesi cenazede güçlükle ayakta durabildi. Taştan'ın ailesini arkadaşları teselli etti. Cenazeye Taştan'ın okul arkadaşları okul  formalarıyla katıldı. Okul arkadaşları arkadaşlarını çok sevdiklerini ve çok üzüngün olduklarını belirtti. Yeni Gölcük Ailesi olarak merhume Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz. 
Önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Kemal Ozan Taştan toprağa verildi.
Kavaklı'da babasından izinsiz aldığı otomobille arkadaşlarıyla gezintiye çıkan M.T ,  Kavaklı'da bir direğe çarpmıştı. Meydana gelen kazada araba içinde bulunan 13 yaşındaki Kemal Ozan Taştan gözyaşları içinde toprağa verildi. Taştan'ın cenazesi Sanayi Camiinde gerçekleşti. Cenaze törenine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurum Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
ARKADAŞLARI CENAZEYE FORMAYLA KATILDI
Taştan'ın ailesi cenazede güçlükle ayakta durabildi. Taştan'ın ailesini arkadaşları teselli etti. Cenazeye Taştan'ın okul arkadaşları okul  formalarıyla katıldı. Okul arkadaşları arkadaşlarını çok sevdiklerini ve çok üzüngün olduklarını belirtti. Yeni Gölcük Ailesi olarak merhume Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.