KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI

Gündem 29.04.2019 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI

Gölcük Kavaklı Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde bir otomobil ile bir Elektrikli bisikletin karışmış olduğu trafik kazasında Elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre İ. H yönetimindeki 41 HB 354 Plakalı otomobili ile Kavaklı mahallesinden Şirinköy Mahallesine seyir halindeydi. İ. Ö. Yönetimindeki Elektrikli bisikletiyle D- 130 karayolundan Kavaklı Mahallesi Bağdat caddesine girmek için anayoldan ayrıldı. Bağdat caddesine giren otomobil ile Elektrikli bisikletle çarpıştı. Meydana gelen kazada elektrikli bisiklet sürücüsü İ.Ö savrularak asfalt yola çakıldı. Kaza nedeniyle yaralanan İ.Ö. yu acil 112 sağlık ekipleri tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan İ.Ö. hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi verildi. Polis kaza olayı ile ilgili araştırmalara başladı.   Fahri Haner     
Gölcük Kavaklı Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde bir otomobil ile bir Elektrikli bisikletin karışmış olduğu trafik kazasında Elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre İ. H yönetimindeki 41 HB 354 Plakalı otomobili ile Kavaklı mahallesinden Şirinköy Mahallesine seyir halindeydi. İ. Ö. Yönetimindeki Elektrikli bisikletiyle D- 130 karayolundan Kavaklı Mahallesi Bağdat caddesine girmek için anayoldan ayrıldı. Bağdat caddesine giren otomobil ile Elektrikli bisikletle çarpıştı. Meydana gelen kazada elektrikli bisiklet sürücüsü İ.Ö savrularak asfalt yola çakıldı. Kaza nedeniyle yaralanan İ.Ö. yu acil 112 sağlık ekipleri tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan İ.Ö. hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi verildi. Polis kaza olayı ile ilgili araştırmalara başladı.

 

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.