LASTİK İŞ

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

26.11.2018 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Gölcük'te hafif ticari aracın otomobile arkadan çarpması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Gölcük  D130 Karayolu Yalova istikameti Donanma Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiler göre, Hülya Z. idaresindeki 34 GY 9176 hafif ticari araç, seyir halindeyken aynı istikamette ilerleyen sürücüsü öğrenilemeyen 41 GL 174 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile hafif ticari araç sürücüsü Hülya Z. ve aynı araçta bulunan Burak Z. ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumun hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılardan Hülya Z. ve Burak Z., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne; ismi öğrenilemeyen şahıs ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.  
Gölcük'te hafif ticari aracın otomobile arkadan çarpması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Gölcük  D130 Karayolu Yalova istikameti Donanma Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiler göre, Hülya Z. idaresindeki 34 GY 9176 hafif ticari araç, seyir halindeyken aynı istikamette ilerleyen sürücüsü öğrenilemeyen 41 GL 174 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile hafif ticari araç sürücüsü Hülya Z. ve aynı araçta bulunan Burak Z. ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumun hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılardan Hülya Z. ve Burak Z., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne; ismi öğrenilemeyen şahıs ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.