KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

Gündem 26.08.2019 - 22:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

Şirinköy Turgut Özal Caddesinde Dörtyol ağzında meydana gelen sıkışmalı kazada 5 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara  Şirinköy Turgut Özal Caddesinde dört yol ağzında meydana gelen trafik kazasında her iki araçta bulunan sürücü ve yolcular olmak üzere 5 kişi yaralandı bir kişi araç içerisinde sıkıştı. İddialara göre M.T’nin idaresindeki 41 GM 796 plakalı özel otomobil hızlı gitmesi üzerine yukarıdan gelmekte olan M. K’nin idaresindeki 41 SK 820 plakalı özel otomobil’e çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların yardımı ile 112 acil merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. M. T’nin idaresindeki araç içerisinde bulunan S.K. araç içerisinde sıkışırken olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak 112 sağlık ekiplerine teslim edildi. 5 yaralı Gölcük Necati Çelik’te Kazada yaralılar Müjdat G, Melek Sude K. ve Songün K, M.y.z K. Ve diğer araç sürücüsü M. T olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildiler.  Fahri HANER
Şirinköy Turgut Özal Caddesinde Dörtyol ağzında meydana gelen sıkışmalı kazada 5 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara  Şirinköy Turgut Özal Caddesinde dört yol ağzında meydana gelen trafik kazasında her iki araçta bulunan sürücü ve yolcular olmak üzere 5 kişi yaralandı bir kişi araç içerisinde sıkıştı.

İddialara göre M.T’nin idaresindeki 41 GM 796 plakalı özel otomobil hızlı gitmesi üzerine yukarıdan gelmekte olan M. K’nin idaresindeki 41 SK 820 plakalı özel otomobil’e çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların yardımı ile 112 acil merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. M. T’nin idaresindeki araç içerisinde bulunan S.K. araç içerisinde sıkışırken olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.

5 yaralı Gölcük Necati Çelik’te Kazada yaralılar Müjdat G, Melek Sude K. ve Songün K, M.y.z K. Ve diğer araç sürücüsü M. T olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildiler. 

Fahri HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.