KAZADA ANNE KIZ YARALANDI

03.07.2019 - 12:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAZADA ANNE KIZ YARALANDI

Otomobilin çarptığı anne ve küçük kızı hafif şekilde yaralandı

Alınan bilgi ve iddiaya göre  19 Mayıs Caddesi  üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan L.K. ile kızı E.K.’ye (3), R.K., idaresindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve kızı hafif şekilde yaralanırken olayı görenler durumu 112 acil Yardım ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Gölcük Devlet hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. 
Otomobilin çarptığı anne ve küçük kızı hafif şekilde yaralandı

Alınan bilgi ve iddiaya göre  19 Mayıs Caddesi  üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan L.K. ile kızı E.K.’ye (3), R.K., idaresindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve kızı hafif şekilde yaralanırken olayı görenler durumu 112 acil Yardım ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Gölcük Devlet hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.