LASTİK İŞ
ismail

KAZADA ÖLEN ÖZMEN İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

30.06.2020 - 13:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAZADA ÖLEN ÖZMEN İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz Pazar günü İhsaniye’de kamyonla çöp toplarken kamyonun frenin boşalmasıyla ağaçla kamyon arasında sıkışan belediye temizlik işçisi hastanede yaşamını yitirdi.

Trafik kazası geçiren belediye işçisi yaşamını yitirdi Gölcük Belediyesinde temizlik müdürlüğünde çalışan Adem Özmen (38) geçtiğimiz Pazar günü Gölcük İhsaniye merkezde çevre temizliği için kamyonda çalışıyordu. Temizlik kamyonunun freninin boşalmasıyla temizlik işçisi Adem Özmen kamyonla ağaç arasında sıkıştı. Kazada ağır olarak yaralanan Adem Özmen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve uygulma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İki günlük yaşam mücadelesini kaybeden Adem Özmen hastanede yaşamını yitirdi.   Adem Özmen için Gölcük Belediyesinde tören düzenlendiHastanede yaşamını yitiren Adem Özmen Gölcük Belediyesi önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Partisi il yöneticisi Çetin Kocatürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Gölcük Vaizi Adnan Yıldız ve Gölcük Belediye tüm personelleri katılım sağladı. Törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle elim kazada yaşamını yitiren kardeşimiz Adem Özmen için Çok ama çok üzgünüm. 165 nüfusunu aşan büyük ilçemiz Gölcük’te büyük ve özverili olarak çalışan Belediye temizlik müdürlüğümüz personelleri arasında Adem arkadaşımız özellikle bu pandemi süresince ekip olarak önemli hizmetler verdiler. Adem Kardeşimiz geçtiğimiz Pazar günü görevi başında geçirdiği kaza dolayısı ile aramızdan ayrıldı. Ben kendisine Allahtan Rahmet ailesine sabırlar dilerim” dedi. Cenaze töreni ardından sonra Gölcük Gelincik Camiinde kılınan öğle namazı ardından Mahmuriye mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defin edildi. Adem Özmen Evli Bir çocuk babasıydı.   Fahri Haner
Geçtiğimiz Pazar günü İhsaniye’de kamyonla çöp toplarken kamyonun frenin boşalmasıyla ağaçla kamyon arasında sıkışan belediye temizlik işçisi hastanede yaşamını yitirdi.

Trafik kazası geçiren belediye işçisi yaşamını yitirdi

Gölcük Belediyesinde temizlik müdürlüğünde çalışan Adem Özmen (38) geçtiğimiz Pazar günü Gölcük İhsaniye merkezde çevre temizliği için kamyonda çalışıyordu. Temizlik kamyonunun freninin boşalmasıyla temizlik işçisi Adem Özmen kamyonla ağaç arasında sıkıştı. Kazada ağır olarak yaralanan Adem Özmen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve uygulma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İki günlük yaşam mücadelesini kaybeden Adem Özmen hastanede yaşamını yitirdi.

 

Adem Özmen için Gölcük Belediyesinde tören düzenlendiHastanede yaşamını yitiren Adem Özmen Gölcük Belediyesi önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Partisi il yöneticisi Çetin Kocatürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Gölcük Vaizi Adnan Yıldız ve Gölcük Belediye tüm personelleri katılım sağladı. Törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle elim kazada yaşamını yitiren kardeşimiz Adem Özmen için Çok ama çok üzgünüm. 165 nüfusunu aşan büyük ilçemiz Gölcük’te büyük ve özverili olarak çalışan Belediye temizlik müdürlüğümüz personelleri arasında Adem arkadaşımız özellikle bu pandemi süresince ekip olarak önemli hizmetler verdiler. Adem Kardeşimiz geçtiğimiz Pazar günü görevi başında geçirdiği kaza dolayısı ile aramızdan ayrıldı. Ben kendisine Allahtan Rahmet ailesine sabırlar dilerim” dedi. Cenaze töreni ardından sonra Gölcük Gelincik Camiinde kılınan öğle namazı ardından Mahmuriye mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defin edildi. Adem Özmen Evli Bir çocuk babasıydı.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.