LASTİK İŞ
ismail

KAZADA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

26.10.2016 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAZADA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit yönüne giden Furkan Güzel idaresindeki 41 GD 989 plakalı otomobil, D-130 karayolu Kerimağa Rampası mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole devrildi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışarak yaralanan sürücü Güzel ile Fatih Temel ve Ufuk Yavuz'u bulundukları yerden çıkardı. Sağlık ekiplerince Gölcük Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Güzel'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi
Bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit yönüne giden Furkan Güzel idaresindeki 41 GD 989 plakalı otomobil, D-130 karayolu Kerimağa Rampası mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışarak yaralanan sürücü Güzel ile Fatih Temel ve Ufuk Yavuz'u bulundukları yerden çıkardı.

Sağlık ekiplerince Gölcük Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Güzel'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.