LASTİK İŞ
ismail

KBB KONSERVATUARI TÜRK DİN MUSİKİSİ BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERİYOR...

08.06.2015 - 13:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KBB KONSERVATUARI TÜRK DİN MUSİKİSİ BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERİYOR...

Tasavvuf Musikisi Korosu Yıl Sonu Konseri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Türk Din Musikisi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ahmet Hakkı Turabi'nin yönetimindeki "Türk Din Musikisi Bölümü" nün ilk mezunlarına diploma ve sertifikalarının verileceği konserin konuk solisti ülkemizde tasavvuf müziğin önde gelen isimlerinden hafız Dr. Fatif Koca. Mustafa Talha Savaş'ın sunacağı konserde, Adem Akbaş'ın Kurân-i Kerim Tilaveti ve çift ezanın da okunacağı konserde Hüseyni, Hicaz, Segâh ve Hüzzam makamında ilahiler okunacak. Konser 10 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 20:30 da, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde başlayıp ücretsiz..  
Tasavvuf Musikisi Korosu Yıl Sonu Konseri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Türk Din Musikisi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ahmet Hakkı Turabi'nin yönetimindeki "Türk Din Musikisi Bölümü" nün ilk mezunlarına diploma ve sertifikalarının verileceği konserin konuk solisti ülkemizde tasavvuf müziğin önde gelen isimlerinden hafız Dr. Fatif Koca.
Mustafa Talha Savaş'ın sunacağı konserde, Adem Akbaş'ın Kurân-i Kerim Tilaveti ve çift ezanın da okunacağı konserde Hüseyni, Hicaz, Segâh ve Hüzzam makamında ilahiler okunacak.
Konser 10 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 20:30 da, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde başlayıp ücretsiz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.