KEDİLERİ KİM ÖLDÜRDÜ ?

15.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KEDİLERİ KİM ÖLDÜRDÜ ?

Değirmendere'de yaşayan evli bir çift, gönüllü hayvan severler tarafından yapılan kedi evini yıktırdı. Kedi evinde yaşayan yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının bu evli çift tarafından öldürülüp çöp konteynerine atıldığı iddia edildi.

Değirmendere Yalı Mahallesi'nde gönüllü hayvan severler tarafından kendi imkânları ile yapılan kedi evi, mahallede yaşayan evli bir çift tarafından iş makinesi çağırılarak yıkıldı. Kedi evinde yaşayan yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının bu evli çift tarafından öldürülüp çöp konteynerine atıldığı iddia edildi. Kedi evini yapan gönüllü hayvan severler durumu KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya'ya bildirdiler. Emniyete durumu bildiren ve bu canilerin cezalandırılmasını isteyen KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya “Yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının öldürülüp çöp konteynerine atılması insanlıkla bağdaşmaz. Bu canileri şiddetle kınıyoruz. Vicdansız bu çiftin ceza alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” açıklamasında bulundu. Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ise “İhbar sonucu olay yerine gittim. Olay yerine çağrılan Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri tetkikte bulunup gerekli işleme başlamışlardır. KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya ve gönüllü Meral Deniz ile yaptığımız çalışma sonucu tüm kamera kayıtlarına ulaştık. Eylemi gerçekleştiren kişiler hakkında KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya emniyete suç duyurusunda bulundu. Olayın takipçisiyiz. Bunu yapan karı-koca elini kollunu sallayarak gezmesin. Bu katliam, bu vahşettir“ dedi.  
Değirmendere'de yaşayan evli bir çift, gönüllü hayvan severler tarafından yapılan kedi evini yıktırdı. Kedi evinde yaşayan yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının bu evli çift tarafından öldürülüp çöp konteynerine atıldığı iddia edildi.

Değirmendere Yalı Mahallesi'nde gönüllü hayvan severler tarafından kendi imkânları ile yapılan kedi evi, mahallede yaşayan evli bir çift tarafından iş makinesi çağırılarak yıkıldı. Kedi evinde yaşayan yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının bu evli çift tarafından öldürülüp çöp konteynerine atıldığı iddia edildi. Kedi evini yapan gönüllü hayvan severler durumu KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya'ya bildirdiler. Emniyete durumu bildiren ve bu canilerin cezalandırılmasını isteyen KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya “Yeni doğum yapmış anne kedi ile yavrularının öldürülüp çöp konteynerine atılması insanlıkla bağdaşmaz. Bu canileri şiddetle kınıyoruz. Vicdansız bu çiftin ceza alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” açıklamasında bulundu.

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ise “İhbar sonucu olay yerine gittim. Olay yerine çağrılan Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri tetkikte bulunup gerekli işleme başlamışlardır. KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya ve gönüllü Meral Deniz ile yaptığımız çalışma sonucu tüm kamera kayıtlarına ulaştık. Eylemi gerçekleştiren kişiler hakkında KİHAYKO temsilcisi Sabiha Kaya emniyete suç duyurusunda bulundu. Olayın takipçisiyiz. Bunu yapan karı-koca elini kollunu sallayarak gezmesin. Bu katliam, bu vahşettir“ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.