KEDİLERİ UYUŞTURUCU İĞNE YAPARAK TOPLADILAR

28.07.2018 - 13:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KEDİLERİ UYUŞTURUCU İĞNE YAPARAK TOPLADILAR

Hayvanlara karşı uygulan şiddetin bir örneği de Kocaeli’de yaşandı. Gebze Çoban Mustafa Camii bahçesinde yıllardır gönüllülerce bakılan hamile, anne ve yavru 50’ye yakın kedinin uyuşturucu ilaçlı oklu iğnelerle vurularak toplandı.

Gebze Çoban Mustafa Camii bahçesinde gönüllülerce bakılan hamile, anne ve yavru 50’ye yakın kedinin uyuşturucu ilaçlı oklu iğnelerle vurularak toplandı. Kedilerin, Gebze Müftülüğü tarafından Gebze Çoban Mustafapaşa Camii'nde düzenlenen yemekli mevlüt programı için müftülüğün talimatı ile toplatıldığı iddia edildi. Gebze Belediye tarafından toplanan kedilerden bulunanların bir kısmı KOCAELİ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fevzi Bey tarafından bakımevine aldırılarak koruma altına alındı belirtildi. CAN HAVLİYE AĞACA TIRMANDI Gebze’de yaşanan olayda, yemek sırasında insanlar rahatsız olmasın diye kedileri uyuşturucu iğne ile toplayan belediye, görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonrası büyük tepki çekti. İğne ile vurulan bazı kediler yakalanmaktan kurtulmak için can havliye kaçarken, hamile bir kedi ise kurtulmak için ağaca çıktı. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren hayvan severler bir yandan da gerekli makamlara şikâyette bulundular. Konuyla ilgili isi hiç bir resmi açıklama yapılmadı.
Hayvanlara karşı uygulan şiddetin bir örneği de Kocaeli’de yaşandı. Gebze Çoban Mustafa Camii bahçesinde yıllardır gönüllülerce bakılan hamile, anne ve yavru 50’ye yakın kedinin uyuşturucu ilaçlı oklu iğnelerle vurularak toplandı.

Gebze Çoban Mustafa Camii bahçesinde gönüllülerce bakılan hamile, anne ve yavru 50’ye yakın kedinin uyuşturucu ilaçlı oklu iğnelerle vurularak toplandı. Kedilerin, Gebze Müftülüğü tarafından Gebze Çoban Mustafapaşa Camii'nde düzenlenen yemekli mevlüt programı için müftülüğün talimatı ile toplatıldığı iddia edildi. Gebze Belediye tarafından toplanan kedilerden bulunanların bir kısmı KOCAELİ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fevzi Bey tarafından bakımevine aldırılarak koruma altına alındı belirtildi.

CAN HAVLİYE AĞACA TIRMANDI

Gebze’de yaşanan olayda, yemek sırasında insanlar rahatsız olmasın diye kedileri uyuşturucu iğne ile toplayan belediye, görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonrası büyük tepki çekti. İğne ile vurulan bazı kediler yakalanmaktan kurtulmak için can havliye kaçarken, hamile bir kedi ise kurtulmak için ağaca çıktı. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren hayvan severler bir yandan da gerekli makamlara şikâyette bulundular. Konuyla ilgili isi hiç bir resmi açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.