LASTİK İŞ

KEDİYİ KURTARDI KENDİ ÇAMURA SAPLANDI

11.01.2017 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KEDİYİ KURTARDI KENDİ ÇAMURA SAPLANDI

Denize dökülen dere yatağında mahsur kalan kediyi kurtarmak için çamurlu alana giren Faruk Şimşek, buradan çıkamayıp mahsur kaldı

 İtfaiyeekibinin attığı ipe tutunarak dere yatağından çıkan Faruk Şimşek, her şeye rağmen kediyi kurtardığı için mutlu olduğunu söyledi. DERE YATAĞINDAN ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN ÇAMURA SAPLANDI Kavaklı Sahili'nde denize dökülen dere yatağında mahsur kalan bir kediyi gören Faruk Şimşek, dere yatağına girerek kediyi bulunduğu yerden aldı. Faruk Şimşek dere yatağından çıkmaya çalışırken çamura saplandı. Faruk Şimşek'in bıraktığı kedi dere yatağından çıktı. İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI Çamurda ilerleyemeyeceğini anlayan Faruk Şimşek kıyıda bulunan arkadaşından itfaiyeyi çağırmasını istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi Faruk Şimşek'e ip attı. Faruk Şimşek ipe tutunarak kıyıya çıktı. Dizine kadar çamura gömülen Faruk Şimşek'in yüzündeki gülümseme dikkat çekerken, kediyi kurtardığı için mutlu olduğunu, mahsur kalınca arkadaşından itfaiye çağırmasını istediğini söyledi.
Denize dökülen dere yatağında mahsur kalan kediyi kurtarmak için çamurlu alana giren Faruk Şimşek, buradan çıkamayıp mahsur kaldı

 İtfaiyeekibinin attığı ipe tutunarak dere yatağından çıkan Faruk Şimşek, her şeye rağmen kediyi kurtardığı için mutlu olduğunu söyledi.

DERE YATAĞINDAN ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN ÇAMURA SAPLANDI

Kavaklı Sahili'nde denize dökülen dere yatağında mahsur kalan bir kediyi gören Faruk Şimşek, dere yatağına girerek kediyi bulunduğu yerden aldı. Faruk Şimşek dere yatağından çıkmaya çalışırken çamura saplandı. Faruk Şimşek'in bıraktığı kedi dere yatağından çıktı.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Çamurda ilerleyemeyeceğini anlayan Faruk Şimşek kıyıda bulunan arkadaşından itfaiyeyi çağırmasını istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi Faruk Şimşek'e ip attı. Faruk Şimşek ipe tutunarak kıyıya çıktı. Dizine kadar çamura gömülen Faruk Şimşek'in yüzündeki gülümseme dikkat çekerken, kediyi kurtardığı için mutlu olduğunu, mahsur kalınca arkadaşından itfaiye çağırmasını istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.