KELEŞ ''ZOR MAÇ OLACAK''

Spor 03.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KELEŞ ''ZOR MAÇ OLACAK''

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk iki maçını kazanan Değirmenderespor ile Bekirderespor, 7 Ekim Pazar günü Değirmendere Stadı’nda karşılaşacak ve mücadele 18.00’de başlayacak.

2 maçta 1 puanı bulunan ve kaptan Burak Özcan’ın kırmızı kart cezası olduğu için forma giyemeyeceği Bekirdere zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmak isterken, önce Suadiye’yi ardından da Kartepe Belediyespor’u deviren Değirmedere ise yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. NACİ KELEŞ: ZOR MAÇ OLACAK Değirmendere ekibinde teknik adam Naci Keleş “Sezona iyi başladık. Kadromuz da her geçen gün oturuyor. Transferi kapadık. Elimizdeki futbolcu grubuna güveniyoruz. Zor bir gruptayız. Her takım bir birine çelme takabilir. Bu hafta Bekirdere ile sahamızda karşılaşacağız. Rakibimiz iki maçta 1 puan aldı. Bizle oynayacakları maça kazanmak için çıkacaklar. Bekirdere’nin kadrosu gerçekten iyi. Kesinlikle zor bir maç bizi bekliyor” dedi. ERGÜN ŞENGÜL: KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ Bekirderespor Teknik Direktörü Ergün Şengül Değirmendere karşısında kazanmak için sahaya çıkacaklarının altını çizdi ve “Doğumlar sancılı olur. Biz de yeni bir ekip ile sezona başladık ve 2 maçta 1 puan aldık. Ancak bu iki maçı da kazanabilirdik. Son maçımızda 6 net gol vuruşundan birisini bile gol yapamadık. Ardından kırmızı kart görünce oyun koptu. Değirmendere’nin konumu ve maçın deplasmanda olmasından ziyade kendi durumumuzu düşünüyoruz. Değirmendere’ye 3 puan için gideceğiz” ifadelerine yer verdi.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk iki maçını kazanan Değirmenderespor ile Bekirderespor, 7 Ekim Pazar günü Değirmendere Stadı’nda karşılaşacak ve mücadele 18.00’de başlayacak.

2 maçta 1 puanı bulunan ve kaptan Burak Özcan’ın kırmızı kart cezası olduğu için forma giyemeyeceği Bekirdere zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmak isterken, önce Suadiye’yi ardından da Kartepe Belediyespor’u deviren Değirmedere ise yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

NACİ KELEŞ: ZOR MAÇ OLACAK
Değirmendere ekibinde teknik adam Naci Keleş “Sezona iyi başladık. Kadromuz da her geçen gün oturuyor. Transferi kapadık. Elimizdeki futbolcu grubuna güveniyoruz. Zor bir gruptayız. Her takım bir birine çelme takabilir. Bu hafta Bekirdere ile sahamızda karşılaşacağız. Rakibimiz iki maçta 1 puan aldı. Bizle oynayacakları maça kazanmak için çıkacaklar. Bekirdere’nin kadrosu gerçekten iyi. Kesinlikle zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

ERGÜN ŞENGÜL: KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ
Bekirderespor Teknik Direktörü Ergün Şengül Değirmendere karşısında kazanmak için sahaya çıkacaklarının altını çizdi ve “Doğumlar sancılı olur. Biz de yeni bir ekip ile sezona başladık ve 2 maçta 1 puan aldık. Ancak bu iki maçı da kazanabilirdik. Son maçımızda 6 net gol vuruşundan birisini bile gol yapamadık. Ardından kırmızı kart görünce oyun koptu. Değirmendere’nin konumu ve maçın deplasmanda olmasından ziyade kendi durumumuzu düşünüyoruz. Değirmendere’ye 3 puan için gideceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.