KEMAL KAYA SAFRA KESESİ AMELİYATI OLDU

Sağlık 03.10.2017 - 09:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KEMAL KAYA SAFRA KESESİ AMELİYATI OLDU

Zaman zaman Mantar Pano köşesinde, evlenen, nişanlanan, sünnet olan, hasta olan ve buna benzer haberleri yayınlıyoruz. Çok da güzel olduğuna inandığımız bu köşe, gerçekten Yeni Gölcük Gazetesi okurlarının en çok okunduğu sayfa oldu. Bunun için, ayrıca siz değerli okurlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bugün yine buna benzer bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz. İlçemizi saygın ve sevilen isimlerinden birisi olan, Mali Müşavir ve Gölcük Sevdalısı Kemal Kaya'yı tanımayan çok az bir kesim vardır diye düşünüyoruz.  Gazetemizin de gönül dostu olan, değerli büyüğümüz Kemal Kaya, geçtiğimiz hafta Perşembe günü, kendisini uzun zamandır rahatsız eden, Safra Kesesi ağrılarından kökten kurtuldu. Kenal Kaya abimiz, geçen Perşembe günü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde başarılı bir Safra Kesesi operasyonu geçirerek taburcu oldu ve evinde istirahat ediyor.  Bizde Mantar Pano ekibi olarak, değerli büyüğümüz sevgili Kemal Kaya'ya geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz ve acil şifalar diliyoruz.  Geçmiş Olsun Kemal Kaya...   

Zaman zaman Mantar Pano köşesinde, evlenen, nişanlanan, sünnet olan, hasta olan ve buna benzer haberleri yayınlıyoruz. Çok da güzel olduğuna inandığımız bu köşe, gerçekten Yeni Gölcük Gazetesi okurlarının en çok okunduğu sayfa oldu. Bunun için, ayrıca siz değerli okurlarımıza teşekkür ediyoruz. 
Bugün yine buna benzer bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz. İlçemizi saygın ve sevilen isimlerinden birisi olan, Mali Müşavir ve Gölcük Sevdalısı Kemal Kaya'yı tanımayan çok az bir kesim vardır diye düşünüyoruz. 
Gazetemizin de gönül dostu olan, değerli büyüğümüz Kemal Kaya, geçtiğimiz hafta Perşembe günü, kendisini uzun zamandır rahatsız eden, Safra Kesesi ağrılarından kökten kurtuldu.
Kenal Kaya abimiz, geçen Perşembe günü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde başarılı bir Safra Kesesi operasyonu geçirerek taburcu oldu ve evinde istirahat ediyor. 
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, değerli büyüğümüz sevgili Kemal Kaya'ya geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz ve acil şifalar diliyoruz. 
Geçmiş Olsun Kemal Kaya... 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.