KEMERİN SES GETİRSİN

Gündem 04.12.2019 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KEMERİN SES GETİRSİN

İçişleri Bakanlığı tarafından 09-31 Ağustos tarihleri arasında başlatılan ‘Kemerin Ses Getirsin’ projesini sosyal medyada dikkat çekerek en fazla paylaşan 4 öğrenciye düzenlenen tören ile ödül verildi.

Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen program kapsamında gönderdiği videolar ile ödül almaya hak kazanan 4 öğrenci Vali Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi. Düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, öğrencilerin aileleri ve polis memurları katıldı. ‘Kemerin Ses Getirsin’ kampanyası kapsamında farkındalık oluşturan 100 öğrenciden ilimizde ikamet eden Eylül Özcan, Emine Miray Diren, Yiğithan Şahin ve Aslı Zeynep Avados adlı 4 öğrenciye hediye verildi.  “ÇOCUKLARIN DUYARLILIĞI ÖNEMLİ” Kampanyaya dair değerlendirmelerde bulunan Vali Hüseyin Aksoy, “İçişleri Bakanlığımız trafikte güvenli seyahat edilmesi için çok sayıda faaliyet gerçekleştiriyor. Bu faaliyetlerden birisi de ‘Kemerin Ses Getirsin’ kampanyasıydı. Emniyet kemeri takmamak trafik kazalarındaki riski oldukça arttırıyor. Kampanyaya katılan çocuklar çektikleri videoları Emniyet Genel Müdürlüğümüze ilettiler. En fazla beğeni alan 100 paylaşımdan 4’ü ilimizde ikamet eden çocuklarımızdan oldu. Çocuklarımızın duyarlılığı büyük önem taşıyor. Çocuklarımızı ve ailelerini kutluyorum” dedi. “AMAÇ KAZALARI EN AZA İNDİRGEMEK” Son olarak Vali Aksoy, “Emniyet ve jandarmada görev yapan personel trafikte cep telefonuyla konuşulması, emniyet kemeri takılmaması, ani şerit değişimi gibi konularda istirahatta bile olsa ceza tutanağı yapma yetkisine sahip. Amaç ceza kesmekten ziyade kazaları en aza indirgemek. Projede görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı. Program kapsamında ilimizde ikamet eden 4 öğrenciye Vali Hüseyin Aksoy tarafından kitap ve scooter hediye edildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 09-31 Ağustos tarihleri arasında başlatılan ‘Kemerin Ses Getirsin’ projesini sosyal medyada dikkat çekerek en fazla paylaşan 4 öğrenciye düzenlenen tören ile ödül verildi.

Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen program kapsamında gönderdiği videolar ile ödül almaya hak kazanan 4 öğrenci Vali Hüseyin Aksoy tarafından ödüllendirildi. Düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, öğrencilerin aileleri ve polis memurları katıldı. ‘Kemerin Ses Getirsin’ kampanyası kapsamında farkındalık oluşturan 100 öğrenciden ilimizde ikamet eden Eylül Özcan, Emine Miray Diren, Yiğithan Şahin ve Aslı Zeynep Avados adlı 4 öğrenciye hediye verildi.

 “ÇOCUKLARIN DUYARLILIĞI ÖNEMLİ”
Kampanyaya dair değerlendirmelerde bulunan Vali Hüseyin Aksoy, “İçişleri Bakanlığımız trafikte güvenli seyahat edilmesi için çok sayıda faaliyet gerçekleştiriyor. Bu faaliyetlerden birisi de ‘Kemerin Ses Getirsin’ kampanyasıydı. Emniyet kemeri takmamak trafik kazalarındaki riski oldukça arttırıyor. Kampanyaya katılan çocuklar çektikleri videoları Emniyet Genel Müdürlüğümüze ilettiler. En fazla beğeni alan 100 paylaşımdan 4’ü ilimizde ikamet eden çocuklarımızdan oldu. Çocuklarımızın duyarlılığı büyük önem taşıyor. Çocuklarımızı ve ailelerini kutluyorum” dedi.

“AMAÇ KAZALARI EN AZA İNDİRGEMEK”
Son olarak Vali Aksoy, “Emniyet ve jandarmada görev yapan personel trafikte cep telefonuyla konuşulması, emniyet kemeri takılmaması, ani şerit değişimi gibi konularda istirahatta bile olsa ceza tutanağı yapma yetkisine sahip. Amaç ceza kesmekten ziyade kazaları en aza indirgemek. Projede görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı. Program kapsamında ilimizde ikamet eden 4 öğrenciye Vali Hüseyin Aksoy tarafından kitap ve scooter hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.