KENDİLERİ KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK

Eğitim 15.12.2016 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENDİLERİ KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK

Gölcük Çiftlik İlkokulu 2-D sınıfı tarafından Yaşama Sevinci Özel Eğitim uygulama Merkezi ziyaret edilerek Engelli öğrencilere moral verildi.

Gölcük Çiftlik İlkokulu 2-D sınıfı  tarafından Yaşama Sevinci Özel Eğitim uygulama Merkezi ziyaret edilerek Engelli öğrencilere moral verildi.  BERABER DERS YAPTILAR Engelli kardeşlerini unutmayan Çiftlik İlkokulu öğrencilerinden Yaşama Sevinci Uygulama Merkezine anlamlı ziyaret gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette öğrencileri, Okulu Müdürü Ayhan Doğan karşılarken, öğrenciler daha sonra gruplara ayrılarak, farklı farklı sınıflarda engelli öğrencilerle ders gördüler. Ziyaret sırasında iki okulun öğrencileri birlikte pasta kesip, kaynaştılar. Daha sonra öğrenciler çeşitli etkinliklerle güzel vakit geçirip, anın tadını çıkardılar. Her iki okulun öğrencilerinin bu etkinlik esnasında çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.  TEŞEKKÜR ETTİLER Yapılan bu anlamlı ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Müdür Doğan, bu renkli ve zengin tablonun daha sık yaşanması için bu tür etkinliklerin artırılmasının önemine vurgu yaparken, bunun için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtip, Çiftlik İlkokulu Müdürü Muharrem Atabaş'a ve ziyaret esnasında öğrencilere eşlik eden 2-D sınıf öğretmeni Rabia Balcı Bozok'a teşekkürlerini iletti.
Gölcük Çiftlik İlkokulu 2-D sınıfı tarafından Yaşama Sevinci Özel Eğitim uygulama Merkezi ziyaret edilerek Engelli öğrencilere moral verildi.

Gölcük Çiftlik İlkokulu 2-D sınıfı  tarafından Yaşama Sevinci Özel Eğitim uygulama Merkezi ziyaret edilerek Engelli öğrencilere moral verildi. 

BERABER DERS YAPTILAR
Engelli kardeşlerini unutmayan Çiftlik İlkokulu öğrencilerinden Yaşama Sevinci Uygulama Merkezine anlamlı ziyaret gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette öğrencileri, Okulu Müdürü Ayhan Doğan karşılarken, öğrenciler daha sonra gruplara ayrılarak, farklı farklı sınıflarda engelli öğrencilerle ders gördüler.
Ziyaret sırasında iki okulun öğrencileri birlikte pasta kesip, kaynaştılar. Daha sonra öğrenciler çeşitli etkinliklerle güzel vakit geçirip, anın tadını çıkardılar. Her iki okulun öğrencilerinin bu etkinlik esnasında çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı. 

TEŞEKKÜR ETTİLER
Yapılan bu anlamlı ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Müdür Doğan, bu renkli ve zengin tablonun daha sık yaşanması için bu tür etkinliklerin artırılmasının önemine vurgu yaparken, bunun için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtip, Çiftlik İlkokulu Müdürü Muharrem Atabaş'a ve ziyaret esnasında öğrencilere eşlik eden 2-D sınıf öğretmeni Rabia Balcı Bozok'a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.