LASTİK İŞ

KENDİNİZİ İHMAL ETMEYİN

Sağlık 02.11.2017 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENDİNİZİ İHMAL ETMEYİN

Kocaeli Valiliği himayesinde, Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında, Gölcük toplantısı Kervansaray Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşmaların ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Dr. İnci Sobi, kadınlara eğitim sunumu ve video gösterimi düzenledi.

Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi Gölcük Toplantısı yapıldı. Kocaeli Valiliği himayesinde,  Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında, Gölcük toplantısı  Kervansaray Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşmaların ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Dr. İnci Sobi, kadınlara eğitim sunumu ve video gösterimi düzenledi. YOĞUN KATILIM Düzenlenen toplantıya Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, İl Sağlık Müdürü Dr. Salih Çavdar, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Arzu Aşı, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Ana üst Komutanı eşi Pınar Küçükatay, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı eşi Rüya Zeytinoğlu, Gölcük Donanama Komutanı eşi Leman Tatlıoğlu, ilçe kamu kurum ve kuruluşların kadın yöneticileri, siyasi partilerin kadın kolları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Bayan muhtarlar ve çok sayıda kadın katılım gösterdi.  HEDEF 41 BİN KADIN Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Yürütülen Kadın Sağlığı eğitimi ilçemizde uygulanmaya başlandı. Toplumun en önemli kesimi kadın. Kadın sğlıklı olduğu zaman toplumun geleceği aydınlık olur. O toplum Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği çağdaş topluma çok daha kolay ulaşır. Çok güzel bir çalışma. Bu çalışmalar daha ilk ayağı. Hedef 41 bin kadın nüfusuna ulaşmak. Bu projeyi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Köyden şehire kadın her nerede bulunuyorsa ona ulaşacağız” dedi. KENDİNİZİ İHMAL ETMEYİN Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ise, “Bu projeyi 2002’den beri gittiğimiz bütün illerde uyguladık ve çok güzel sonuçlar elde ettik. Amacımız kadınları kendi sağlıkları konusunda bilgilendirmek. Sunumda kadını tehdit eden ilk sırada yer aldığı söylenen meme kanseri, menepoz, obozite gibi konularda sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Amacımız farkındalık yaratmak. Bazı şeyleri bilmek yetmiyor uygulamak da çok önemli. Kadınlar olarak kendimiz ihmal ediyoruz. Kadınların önceliği çocukları, eşleri oluyor. Ama önce kadın sağlıklı olmalı. Kendinizi ihmal etmeyin” açıklamalarında bulundu.
Kocaeli Valiliği himayesinde, Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında, Gölcük toplantısı Kervansaray Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşmaların ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Dr. İnci Sobi, kadınlara eğitim sunumu ve video gösterimi düzenledi.

Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi Gölcük Toplantısı yapıldı.
Kocaeli Valiliği himayesinde,  Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy koordinatörlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında, Gölcük toplantısı  Kervansaray Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşmaların ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Dr. İnci Sobi, kadınlara eğitim sunumu ve video gösterimi düzenledi.

YOĞUN KATILIM
Düzenlenen toplantıya Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, İl Sağlık Müdürü Dr. Salih Çavdar, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Arzu Aşı, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Ana üst Komutanı eşi Pınar Küçükatay, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı eşi Rüya Zeytinoğlu, Gölcük Donanama Komutanı eşi Leman Tatlıoğlu, ilçe kamu kurum ve kuruluşların kadın yöneticileri, siyasi partilerin kadın kolları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Bayan muhtarlar ve çok sayıda kadın katılım gösterdi.
 HEDEF 41 BİN KADIN
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Yürütülen Kadın Sağlığı eğitimi ilçemizde uygulanmaya başlandı. Toplumun en önemli kesimi kadın. Kadın sğlıklı olduğu zaman toplumun geleceği aydınlık olur. O toplum Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği çağdaş topluma çok daha kolay ulaşır. Çok güzel bir çalışma. Bu çalışmalar daha ilk ayağı. Hedef 41 bin kadın nüfusuna ulaşmak. Bu projeyi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Köyden şehire kadın her nerede bulunuyorsa ona ulaşacağız” dedi.

KENDİNİZİ İHMAL ETMEYİN
Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ise, “Bu projeyi 2002’den beri gittiğimiz bütün illerde uyguladık ve çok güzel sonuçlar elde ettik. Amacımız kadınları kendi sağlıkları konusunda bilgilendirmek. Sunumda kadını tehdit eden ilk sırada yer aldığı söylenen meme kanseri, menepoz, obozite gibi konularda sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Amacımız farkındalık yaratmak. Bazı şeyleri bilmek yetmiyor uygulamak da çok önemli. Kadınlar olarak kendimiz ihmal ediyoruz. Kadınların önceliği çocukları, eşleri oluyor. Ama önce kadın sağlıklı olmalı. Kendinizi ihmal etmeyin” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.