KENT BAYRAMLAŞMASINA İLGİ YOĞUN OLDU

12.08.2019 - 23:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT BAYRAMLAŞMASINA İLGİ YOĞUN OLDU

Kent Bayramlaşması, Gölcük Beledyesi Kongre Sarayı'nda genş katılım le yapıldı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Başkan Ali Yıldırım Sezer tek tek katılımcıların bayramını tebrik etti.

Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen Gölcük Kent Bayramlaşması Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında geniş katılım ile yapıldı. Bayramlaşma törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere  ilçe protokolü İlçe Daire Müdürleri Siyasi Partilerin Başkanları STKlar Sendika ve Odaların Başkan ve temsilcileri Belediye Birim Müdürleri Belediye ve Belediye Meclis Üyeleri muhtarlar ve çok sayıda vatandaş bir araya gelerek bayramın birlik ve beraberlik olgusunu en güzel şekilde yaşanmasını sağladılar. BİR ARAYA GELMEK ÇOK ÖNEMLİ Bayramlaşma töreninde ilk olarak katılımcılara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seslendi. Öncelikle Gölcüklü hemşehrilerinin bayramını kutlayarak şunları söyledi: Bayramlar birlik beraberliğin yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir. Yine böyle bir günde bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum. Burada görebildiğim kadarıyla her kesimden her görüşten ve memleketimizin dört bir köşesinden Gölcüke gelerek yerleşmiş hemşehrilerimiz var. Bir araya gelmek birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli bir durum. Ben öncelikle huzur içerisinde bugünlere kavuşmamızı sağlayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle
Kent Bayramlaşması, Gölcük Beledyesi Kongre Sarayı'nda genş katılım le yapıldı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Başkan Ali Yıldırım Sezer tek tek katılımcıların bayramını tebrik etti.

Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen Gölcük Kent Bayramlaşması Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında geniş katılım ile yapıldı. Bayramlaşma törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere  ilçe protokolü İlçe Daire Müdürleri Siyasi Partilerin Başkanları STKlar Sendika ve Odaların Başkan ve temsilcileri Belediye Birim Müdürleri Belediye ve Belediye Meclis Üyeleri muhtarlar ve çok sayıda vatandaş bir araya gelerek bayramın birlik ve beraberlik olgusunu en güzel şekilde yaşanmasını sağladılar.

BİR ARAYA GELMEK ÇOK ÖNEMLİ

Bayramlaşma töreninde ilk olarak katılımcılara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seslendi. Öncelikle Gölcüklü hemşehrilerinin bayramını kutlayarak şunları söyledi: Bayramlar birlik beraberliğin yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir. Yine böyle bir günde bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum. Burada görebildiğim kadarıyla her kesimden her görüşten ve memleketimizin dört bir köşesinden Gölcüke gelerek yerleşmiş hemşehrilerimiz var. Bir araya gelmek birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli bir durum. Ben öncelikle huzur içerisinde bugünlere kavuşmamızı sağlayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.