LASTİK İŞ

''KENT BU TAKIMA SAHİP ÇIKARSA BAŞARI GELECEKTİR''

Spor 26.10.2019 - 17:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''KENT BU TAKIMA SAHİP ÇIKARSA BAŞARI GELECEKTİR''

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Nevşehirspor'u , bu hafta da deplasmanda Modafen'i yenerek peş peşe galibiyetler alan Gölcükspor da yüzler gülüyor. Başkan Hüseyin Çardak " Kent bu takıma sahip çıkarsa başarı gelecektir" derken Gölcükspor kulübü galibiyeti Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e hediye etti.

Gölcükspor da moraller yerine geldi. İki haftada alınan 6 puan hem yönetime, hem futbolculara hem de teknik ekibe büyük moral olurken, kulüp başkanı Hüseyin Çardak galibiyeti Yeni Gölcük'e değerlendirdi.  Modafen maçının zor bir maç olduğunu ancak 3 puanı almayı bildiklerini belirten Çardak, " Bu tür maçlar tehlikelidir. Futbolcularımız zaman zaman maç stresine giriyor .Bu hafta da son dakikada da olsa golümüzü atıp, 3 puanı aldık. Gölcükspor'un yükselişi devam edecek" dedi.  SABRETMEYİ BİLMİYORLAR.. Kent içinde Gölcükspor'un iyiliğine görünüp aslında kulübe en büyük kötülüğü yapan bazı çevrelerin sabretmeyi bilmediklerini ifade eden Çardak , " Bu iş sabır işidir.Neredeyse sıfırdan yeni bir takım kurduk. Üstelik bunu , bir yandan da borç harç  ödeyerek yaptık. Sezon başından beri kulübün kasasına girmesi gereken 1 milyon liraya yakın para temlikler yüzünden alınamadı. Yine de, tüm yönetim kurulumuz kenetlendik ve bu işin üstesinden geleceğiz. Sabır her şeyin ilacıdır. Gölcükspor ile ilgili ileri geri konuşanlarda biraz sabrederlerse bu takımın neler yapacağını göreceklerdir" dedi. Çardak, Kent bu takıma sahip çıkarsa başarı gelecektir derken, Teknik Direktör Taner Gülleri'nin sonuna kadar arkasında olduklarını ve kendisine güvendiklerini ifade etti.  TARAFTAR COŞKULUYDU  HAftalar sonra Gölcükspor taraftarı ,deplasmanda kulübü yalnız bırakmadı. Gölcükspor tarafından taraftara tahsis edilen otobüs dolu bir şekilde İstanbul'a giderken, Kırmızı Siyahlı taraftarlar maç boyunca takımın yanında oldu. GALİBİYET BAŞKAN SEZER'E HEDİYE Gölcükspor Basın Sözcüsü Serhat Yılmaz da maç sonucunda yaptığı açıklamada alınan 3 puanı ,kulüpten desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e hediye ettiklerini söyledi. Yılmaz açıklamasında " Deplasmanda almış olduğumuz bu çok önemli 3 puanı başta tüm Gölcük halkı olmak üzere bizlere desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan değerli Belediye Başkanımız Sn. Ali Yıldırım SEZER’e armağan ediyoruz.Bizlere inanan tüm sporseverleri bu güzel atmosferi daha üst seviyeye çıkarabilme adına bizlere olan inanç ve desteklerini arttırarak sürdürmelerini istiyoruz.Şimdi kenetlenme zamanı..."dedi
Geçtiğimiz hafta kendi evinde Nevşehirspor'u , bu hafta da deplasmanda Modafen'i yenerek peş peşe galibiyetler alan Gölcükspor da yüzler gülüyor. Başkan Hüseyin Çardak " Kent bu takıma sahip çıkarsa başarı gelecektir" derken Gölcükspor kulübü galibiyeti Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e hediye etti.

Gölcükspor da moraller yerine geldi. İki haftada alınan 6 puan hem yönetime, hem futbolculara hem de teknik ekibe büyük moral olurken, kulüp başkanı Hüseyin Çardak galibiyeti Yeni Gölcük'e değerlendirdi. 

Modafen maçının zor bir maç olduğunu ancak 3 puanı almayı bildiklerini belirten Çardak, " Bu tür maçlar tehlikelidir. Futbolcularımız zaman zaman maç stresine giriyor .Bu hafta da son dakikada da olsa golümüzü atıp, 3 puanı aldık. Gölcükspor'un yükselişi devam edecek" dedi. 

SABRETMEYİ BİLMİYORLAR..

Kent içinde Gölcükspor'un iyiliğine görünüp aslında kulübe en büyük kötülüğü yapan bazı çevrelerin sabretmeyi bilmediklerini ifade eden Çardak , " Bu iş sabır işidir.Neredeyse sıfırdan yeni bir takım kurduk. Üstelik bunu , bir yandan da borç harç  ödeyerek yaptık. Sezon başından beri kulübün kasasına girmesi gereken 1 milyon liraya yakın para temlikler yüzünden alınamadı. Yine de, tüm yönetim kurulumuz kenetlendik ve bu işin üstesinden geleceğiz. Sabır her şeyin ilacıdır. Gölcükspor ile ilgili ileri geri konuşanlarda biraz sabrederlerse bu takımın neler yapacağını göreceklerdir" dedi. Çardak, Kent bu takıma sahip çıkarsa başarı gelecektir derken, Teknik Direktör Taner Gülleri'nin sonuna kadar arkasında olduklarını ve kendisine güvendiklerini ifade etti. 

TARAFTAR COŞKULUYDU 

HAftalar sonra Gölcükspor taraftarı ,deplasmanda kulübü yalnız bırakmadı. Gölcükspor tarafından taraftara tahsis edilen otobüs dolu bir şekilde İstanbul'a giderken, Kırmızı Siyahlı taraftarlar maç boyunca takımın yanında oldu.

GALİBİYET BAŞKAN SEZER'E HEDİYE

Gölcükspor Basın Sözcüsü Serhat Yılmaz da maç sonucunda yaptığı açıklamada alınan 3 puanı ,kulüpten desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e hediye ettiklerini söyledi. Yılmaz açıklamasında " Deplasmanda almış olduğumuz bu çok önemli 3 puanı başta tüm Gölcük halkı olmak üzere bizlere desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan değerli Belediye Başkanımız Sn. Ali Yıldırım SEZER’e armağan ediyoruz.Bizlere inanan tüm sporseverleri bu güzel atmosferi daha üst seviyeye çıkarabilme adına bizlere olan inanç ve desteklerini arttırarak sürdürmelerini istiyoruz.Şimdi kenetlenme zamanı..."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.