LASTİK İŞ

KENT KONSEYİ 2015'İ KAPATTI

Gölcük 27.12.2015 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KENT KONSEYİ 2015'İ KAPATTI

İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2015 yılının son toplantısını ofis binasında gerçekleştirdi. 32. Yürütme Kurulu toplantısında, geçen hafta açılan fotoğraf sergisine katkı sağlayan, Sait Küçük’e teşekkür plaketi verildi

KÜÇÜK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2015 yılının son toplantısını, oldukça mutlu bir paylaşımla tamamladı. İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2015 yılının son toplantısını ofis binasında gerçekleştirdi. Bunun nedeni ise geçtiğimiz hafta başında, Donanma Komutanlığı’nın katkılarıyla, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi birlikteliğinde Sanat Galerisi’nde açılan, “Donanma ve Gölcük” konulu tarihi fotoğraf sergisine, katkı sağlayan ve destek veren Emekli Deniz Astsubayı Sait Küçük'e, Donanma ve Gölcük tarihi fotoğraf sergisine yapmış olduğu katkıdan dolayı Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk tarafından teşekkür plaketi verilmesi oldu. Kent Konseyi Başkanı Şentürk, başta yürütme kurulu üyeleri olmak üzere, 2015 yılında gösterdikleri çalışmalardan dolayı, yeni yıllarını kutlayarak, 2016 yılının oldukça yoğun geçeceğinin sinyalini verdi. 
İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2015 yılının son toplantısını ofis binasında gerçekleştirdi. 32. Yürütme Kurulu toplantısında, geçen hafta açılan fotoğraf sergisine katkı sağlayan, Sait Küçük’e teşekkür plaketi verildi

KÜÇÜK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2015 yılının son toplantısını, oldukça mutlu bir paylaşımla tamamladı. İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2015 yılının son toplantısını ofis binasında gerçekleştirdi. Bunun nedeni ise geçtiğimiz hafta başında, Donanma Komutanlığı’nın katkılarıyla, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi birlikteliğinde Sanat Galerisi’nde açılan, “Donanma ve Gölcük” konulu tarihi fotoğraf sergisine, katkı sağlayan ve destek veren Emekli Deniz Astsubayı Sait Küçük'e, Donanma ve Gölcük tarihi fotoğraf sergisine yapmış olduğu katkıdan dolayı Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk tarafından teşekkür plaketi verilmesi oldu. Kent Konseyi Başkanı Şentürk, başta yürütme kurulu üyeleri olmak üzere, 2015 yılında gösterdikleri çalışmalardan dolayı, yeni yıllarını kutlayarak, 2016 yılının oldukça yoğun geçeceğinin sinyalini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.