LASTİK İŞ
ismail

KENT KONSEYİ 2019 PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Gölcük 18.02.2019 - 10:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT KONSEYİ 2019 PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Gölcük Kent Konseyi 44. Yürütme Kurulu Toplantısı, yürütme kurulu üyelerinin de katılımı ile Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nde gerçekleştirildi.

Kent Konseyi toplantısına Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve yürütme kurulu üyeleri katılım gösterdi. Toplantı öncesinde hep birlikte yemek yiyen Gölcük Kent Konseyi, sonrasında genel bir değerlendirmede bulundu. Projler değerlendirildi Gerçekleştirilen toplantıda Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen Gölcük Vizyon 2023 Projesi kapsamında yapılan 2018 yılı projeleri hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalar değerlendirildi ve yapılan tüm faaliyetlerin ilçemiz adına katkı sunan çalışmalar olduğu üzerine fikir beyan edildi. Toplantının devamında, Gölcük Kent Konseyi’nin 2019 yılında yapmayı planladığı projeler hakkında genel bir değerlendirme yapıldı. Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, geride bıraktığımız yıllarda yapılan bu çalışmaların 2019 ve sonrasındaki yıllarda da devam etmesi adına gayretini devam ettireceğini de ifade etti.
Gölcük Kent Konseyi 44. Yürütme Kurulu Toplantısı, yürütme kurulu üyelerinin de katılımı ile Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nde gerçekleştirildi.

Kent Konseyi toplantısına Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve yürütme kurulu üyeleri katılım gösterdi. Toplantı öncesinde hep birlikte yemek yiyen Gölcük Kent Konseyi, sonrasında genel bir değerlendirmede bulundu.

Projler değerlendirildi

Gerçekleştirilen toplantıda Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen Gölcük Vizyon 2023 Projesi kapsamında yapılan 2018 yılı projeleri hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalar değerlendirildi ve yapılan tüm faaliyetlerin ilçemiz adına katkı sunan çalışmalar olduğu üzerine fikir beyan edildi. Toplantının devamında, Gölcük Kent Konseyi’nin 2019 yılında yapmayı planladığı projeler hakkında genel bir değerlendirme yapıldı. Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu, geride bıraktığımız yıllarda yapılan bu çalışmaların 2019 ve sonrasındaki yıllarda da devam etmesi adına gayretini devam ettireceğini de ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.