'KENT KONSEYİ BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR''

Gölcük 08.03.2020 - 20:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'KENT KONSEYİ BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR''

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada Kent Konseyi’nin Yönetim Kurulu Listesi’nde Millet İttifakından hiçbir kadına yer verilmemesine tepki göstererek, ‘Kent Konseyi bizim için yok hükmündedir’ dedi.

İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Uslu ve Kadın Üyeler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın esnafları ziyaret ederek, çiçek hediye ettiler. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada Kent Konseyi’nin Yönetim Kurulu Listesi’nde Millet İttifakından hiçbir kadına yer verilmemesine tepki göstererek, ‘Kent Konseyi bizim için yok hükmündedir’ dedi. ‘Bu davranışı kınıyorum’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ilk olarak parti binalarında kutlayan İYİ Parti’li kadınlara İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Yönetimi ve partililer de destek verdi. Burada günün anlam önemine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Dünya çalışan kadınlar gününün kutlandığı bugünde ben günü kutlamak yerine kadınlarımıza yapılan saygısızlığı dile getirmek istiyorum. Gölcük’te sivil toplum örgütlerinin çatı teşkilatı olan Gölcük Kent Konseyi olarak adlandırılan bir derneğimiz bulunmaktadır ki bu kurum Gölcükte bütün kesimleri memleketine,siyasi görüşüne ve dini inanışına bakmaksızın bir araya toplayarak bu kesimlerden temsilciler alarak bir çalışma gurubu oluşturur.Bu anlamda geçtiğimiz hafta Gölcük Kent Konseyi Kadın Kolları oluşumu adına  İyi Parti İlçe Başkanlığımızın kadın kollarından yönetim için bir üye talebinde bulunmuşlardır.Aynı talebi Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük ilçe başkanlığına bağlı kadın kollarından da istemişlerdir. Fakat ne hikmetse açıklanan yönetim listesinde her iki partiye ait sunulan aday arkadaşlarımız bu yönetime alınmamıştır. Tamamen samimiyetsiz ve saygısızca bulduğumuz bu davranışı kınıyorum ve Gölcük Kent Konseyinin birleştirici özelliğinin olmadığını birlik ve beraberlik söyleminin eş dost ve akraba adına uygulandığını görmüş olduk. Gölcük İYİ Parti Kadın Kollarımıza yapılan bu saygısızlık nedeniyle Kent Konseyi bizim için yok hükmündedir ve Kent konseyinin yapacağı çalışmaların İyi Parti Gölcük ilçe başkanlığı nezdinde hiç bir önemi yoktur’ dedi.  
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada Kent Konseyi’nin Yönetim Kurulu Listesi’nde Millet İttifakından hiçbir kadına yer verilmemesine tepki göstererek, ‘Kent Konseyi bizim için yok hükmündedir’ dedi.

İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Uslu ve Kadın Üyeler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın esnafları ziyaret ederek, çiçek hediye ettiler. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada Kent Konseyi’nin Yönetim Kurulu Listesi’nde Millet İttifakından hiçbir kadına yer verilmemesine tepki göstererek, ‘Kent Konseyi bizim için yok hükmündedir’ dedi.

‘Bu davranışı kınıyorum’

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ilk olarak parti binalarında kutlayan İYİ Parti’li kadınlara İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Yönetimi ve partililer de destek verdi. Burada günün anlam önemine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Dünya çalışan kadınlar gününün kutlandığı bugünde ben günü kutlamak yerine kadınlarımıza yapılan saygısızlığı dile getirmek istiyorum. Gölcük’te sivil toplum örgütlerinin çatı teşkilatı olan Gölcük Kent Konseyi olarak adlandırılan bir derneğimiz bulunmaktadır ki bu kurum Gölcükte bütün kesimleri memleketine,siyasi görüşüne ve dini inanışına bakmaksızın bir araya toplayarak bu kesimlerden temsilciler alarak bir çalışma gurubu oluşturur.Bu anlamda geçtiğimiz hafta Gölcük Kent Konseyi Kadın Kolları oluşumu adına  İyi Parti İlçe Başkanlığımızın kadın kollarından yönetim için bir üye talebinde bulunmuşlardır.Aynı talebi Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük ilçe başkanlığına bağlı kadın kollarından da istemişlerdir. Fakat ne hikmetse açıklanan yönetim listesinde her iki partiye ait sunulan aday arkadaşlarımız bu yönetime alınmamıştır. Tamamen samimiyetsiz ve saygısızca bulduğumuz bu davranışı kınıyorum ve Gölcük Kent Konseyinin birleştirici özelliğinin olmadığını birlik ve beraberlik söyleminin eş dost ve akraba adına uygulandığını görmüş olduk. Gölcük İYİ Parti Kadın Kollarımıza yapılan bu saygısızlık nedeniyle Kent Konseyi bizim için yok hükmündedir ve Kent konseyinin yapacağı çalışmaların İyi Parti Gölcük ilçe başkanlığı nezdinde hiç bir önemi yoktur’ dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.