KENT KONSEYİ BURSA'DA

12.04.2018 - 09:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT KONSEYİ BURSA'DA

Bursa' da gerçekleştirilen "Geleneksel El Sanatları" festivaline, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi kırk yama ve el nakışları sergisiyle yer aldı.

Bursa' da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Geleneksel El Sanatları" festivaline, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi kırk yama ve el nakışları sergisiyle katıldı. Otuz beş şehirden, seksen iki farklı sanat dalıyla bir araya gelinen festivalde kendi kategorisinde tek olan Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi standı oldukça ilgi gördü.   Açılışa Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, kent konseyi eğitmenleri ve kursiyerleri ile kadın meclisi katıldı. Yüz on sanatçının katıldığı festivalde Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyini eğitmenler Naz Camkıran, Leyla Parlar ve Deniz Ediz temsil ediyor. Festival Pazar akşamı sona erecek.
Bursa' da gerçekleştirilen "Geleneksel El Sanatları" festivaline, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi kırk yama ve el nakışları sergisiyle yer aldı.
Bursa' da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Geleneksel El Sanatları" festivaline, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi kırk yama ve el nakışları sergisiyle katıldı. Otuz beş şehirden, seksen iki farklı sanat dalıyla bir araya gelinen festivalde kendi kategorisinde tek olan Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi standı oldukça ilgi gördü.
 
Açılışa Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, kent konseyi eğitmenleri ve kursiyerleri ile kadın meclisi katıldı. Yüz on sanatçının katıldığı festivalde Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyini eğitmenler Naz Camkıran, Leyla Parlar ve Deniz Ediz temsil ediyor. Festival Pazar akşamı sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.