KENT KONSEYİ KADINLARI MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Gündem 28.03.2020 - 14:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT KONSEYİ KADINLARI MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Korona virüsüne karşı önlem almak için Gölcüklü kadınlar seferber oldular. Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüleri Korona Virüs mücadele kapsamında Gölcük Sivil Toplum Merkezi binasında maske üretimine başladılar. El birliği ile çalışmalarını hızlandıran Kadın Meclisi gönüllüleri yapacakları maskeleri hastaneye verecekler.

Korona virüsüne karşı mücadele eden kapsamında Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüleri Gölcük Sivil toplum merkezi binasında maske üretimine başladılar. Üretilen maskeler hastaneye verilecek. HER DESTEĞE HAZIRIZ Maske üretimi ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk; “Sivil toplum kuruluşu olarak Korona virüsüne karşı mücadele için çalışmalar başlattık. Kadın Meclisi gönüllülerimiz, bu gün burada hızlı bir şekilde maske üretimine başladılar. Kimi gönüllülerimiz dışarı çıkamazken evinde maske üretimini yapıyorlar. Yapılacak olan bu maskeler Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine verilecektir. Biz ekip olarak ilçemizde gerekli her türlü desteği vereceğiz”dedi  ZOR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ Şentürk “Ülkemizde dahil olmak üzere tüm Dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan Covid-19 Korona virüs salgını nedeniyle oldukça zor bir süreç geçirmekteyiz. Dayanışmanın çok daha önemli olduğu bugünlerde biz de Gölcük Kent Konseyi olarak elimizden gelen gayreti gösterme çabasındayız.  Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını ve devletimizin almış olduğu tedbirleri vatandaşlarımıza aktarma konusunda elimizden geleni yapmaktayız”dedi.  SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ Şentürk “Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllü ekibi tarafından; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sağlık personeline maske dikim çalışmaları hem ofisimizde hem de gönüllü kadınlarımızın evde dikim çalışmaları başlamış bulunmaktadır.  Bugün; gönüllü kadınlarımızı ziyarete gelen  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi  Yüksel Pehlivana, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yuttaş ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor ve hep yanlarındayız diyoruz”dedi.  EVDE KAL GÖLCÜK Şentürk “Tüm vatandaşlarımızı bir kez daha EVDE KAL çağrısına uymaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyoruz. Kaygı ve korkularımızın bizi etkilemesine izin vermeden dayanışma ruhunu bırakmadan bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Bu zor süreçte kendi hayatlarını riske atan başta Sağlık Bakanlığımız ve tüm sağlık personeline ve gönülden çaba gösteren tüm kurumlara teşekkür ve saygılarımızı iletiyoruz. Gölcük Evde kal dışarı çıkma” dedi. Fahri Haner   
Korona virüsüne karşı önlem almak için Gölcüklü kadınlar seferber oldular. Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüleri Korona Virüs mücadele kapsamında Gölcük Sivil Toplum Merkezi binasında maske üretimine başladılar. El birliği ile çalışmalarını hızlandıran Kadın Meclisi gönüllüleri yapacakları maskeleri hastaneye verecekler.

Korona virüsüne karşı mücadele eden kapsamında Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüleri Gölcük Sivil toplum merkezi binasında maske üretimine başladılar. Üretilen maskeler hastaneye verilecek.

HER DESTEĞE HAZIRIZ
Maske üretimi ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk; “Sivil toplum kuruluşu olarak Korona virüsüne karşı mücadele için çalışmalar başlattık. Kadın Meclisi gönüllülerimiz, bu gün burada hızlı bir şekilde maske üretimine başladılar. Kimi gönüllülerimiz dışarı çıkamazken evinde maske üretimini yapıyorlar. Yapılacak olan bu maskeler Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine verilecektir. Biz ekip olarak ilçemizde gerekli her türlü desteği vereceğiz”dedi 

ZOR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ
Şentürk “Ülkemizde dahil olmak üzere tüm Dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan Covid-19 Korona virüs salgını nedeniyle oldukça zor bir süreç geçirmekteyiz. Dayanışmanın çok daha önemli olduğu bugünlerde biz de Gölcük Kent Konseyi olarak elimizden gelen gayreti gösterme çabasındayız.  Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını ve devletimizin almış olduğu tedbirleri vatandaşlarımıza aktarma konusunda elimizden geleni yapmaktayız”dedi. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ
Şentürk “Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllü ekibi tarafından; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sağlık personeline maske dikim çalışmaları hem ofisimizde hem de gönüllü kadınlarımızın evde dikim çalışmaları başlamış bulunmaktadır.  Bugün; gönüllü kadınlarımızı ziyarete gelen  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi  Yüksel Pehlivana, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yuttaş ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor ve hep yanlarındayız diyoruz”dedi. 

EVDE KAL GÖLCÜK
Şentürk “Tüm vatandaşlarımızı bir kez daha EVDE KAL çağrısına uymaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyoruz. Kaygı ve korkularımızın bizi etkilemesine izin vermeden dayanışma ruhunu bırakmadan bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Bu zor süreçte kendi hayatlarını riske atan başta Sağlık Bakanlığımız ve tüm sağlık personeline ve gönülden çaba gösteren tüm kurumlara teşekkür ve saygılarımızı iletiyoruz. Gölcük Evde kal dışarı çıkma” dedi.
Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.